Luister Vrijheidradio via:

Mixcloud Itunes Stitcher Anchor Spotify RSS feed

Als MP3 Downloaden:

MP3 Archief 128kbps stereo 64kbps mono

Volg ons:

FacebookTwitter Minds Honest.cash Memo.cash SteemitTelegram

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende berichten

Presentatie: Peter, Yoshi en Johan

2 REACTIES

  1. Leuke afbeelding, als praatplaatje. Het bijbehorende artikel is ook wel interessant. Toch komt het over als een soort verslaving aan paaldansen. Ergens omheen kronkelen, maar er niet echt naar kijken. Niet zien. Waardoor framing een probleem blijft. Als het iemand om die paal gaat, dan blijft ‘ie voor paal staan. Dat staat als een paal boven water 😀

    Corporatisme anders neergezet, ter illustratie:
    Corporaties als Amstel en Heineken organiseren wel muziekfestivals (een festival als paal om omheen te dansen), maar geen workshops over zelf muziek maken. Voor zover ik weet. Zo dat laatste al gedaan wordt, kan zelf muziek maken ook een soort paaldansen zijn (een instrument als paal om omheen te dansen). Want bijv. zelf componeren en daar wat arrangementen van maken kan weer een volgende stap zijn. Waarom weer de zoveelste cover presenteren?

Comments are closed.