2 REACTIES

  1. BEHOUDENDHEID, SPAARZAAM;sparen wordt dubbel zo hard afgestraft?
    MEEDOEN MET OPMAKEN EN AFVALHOOP DOEN VERGROTEN maakt van jouw een voorbeeld burger?

  2. Bij schenkingen is het niet zozeer de vraag waar het vandaan komt, maar wat de inhoud ervan is, waar het naartoe gaat en de uitwerking ervan.

    Ter illustratie: Patronage is goed bedoeld, alleen is het wel de vraag hoe het uitwerkt.

    Als een Kerstman of Sinterklaas strooien om te verwennen betekent dat er verkeerd gewend wordt. Ver-wennen als afkorting voor verkeerd wennen. Schenken om van aandoeningen en gebreken af te komen is een ander verhaal. Groei en opbrengsten uit iemands leven proberen af te zuigen, of diegene dat nu wil of niet, is zoiets als de satanische (omkeerde) versie van schenken. Satan snapt dat (nog?) niet, voor dat soort inzichten moet je bij een Lucifer zijn 😀 En dan niet de Romeinse vervalsing daarvan hé?

Comments are closed.