6 REACTIES

 1. Tuurlijk wil de overheid, zeker de burgers onvriendelijke gekwetste flapdrollen, geen wapens onder de burgerij, kun je ze moeilijker oppakken, hier heeft bijna ieder één op het platte land een jachtvergunning, en daar kun je wapens mee aanschaffen, in Nederland zal dit moeilijker zijn, maar het is wel aanbevelingswaardig, om te zorgen dat je je kunt verdedigen, er zijn schiet clubs bijvoorbeeld !

  • Tegen de overmacht van politie enz is geen jachtgeweer opgewassen Toute, je bent al doorzeeft voor je de haan gespannen hebt.

   • Buiten hagel geweren, zijn er ook jachtgeweren met kogels en kijkers op het vizier, houder met 5 patronen, ja ik weet het heeft niet echt met jacht te maken, maar herten en ook grote wilde zwijnen worden zo gejaagd, een beretta dubbelloops jachtgeweer met de lopen boven elkaar of met een loop kan 5 schoten automatisch met groffe hagel afvuren, maar goed stop hier maar mee, groet

  • Toute va bien: Je kent het gezegde; met geld maak je geld. En ‘dus’ worden er medewerkers op pad gestuurd om meer van hetzelfde te krijgen.

 2. Instituten worden bemand door mensen. Van die mensen zijn er vast wel een aantal instabiel. Daar is geen diepgaand onderzoek voor nodig.

 3. Gezien “kennis is macht” lijkt het me een prima idee om ook anderen te wapenen met bepaalde kennis. Maar dan niet op de sekt-arische manier, dus geen exclusief beleid. Even kijken…

  Jezus vermenigvuldigde op een schier magische manier brood en vissen.

  De profeet Eli (in een fiction boek, het verhaal over Jezus nagespeeld) vermenigvuldigde op een schier magische manier frietjes en hamburgers.

  Regeringen vermenigvuldigen op een schier magische manier gif en strot (via wetgeving).

  Het mooie van kennis is… dat hóe vaak je het ook schenkt, je het nooit kwijt zult raken!
  En dat als anderen gewapend zijn met de juiste kennis, ze een berg minder overlast zullen produceren.

Comments are closed.