15 REACTIES

 1. Naar het schijnt – lees: volgens de Telegraaf – zijn ze in de Bundesrepublik Deutschland erg dol op Prins Pils & De Amsbergjes. Van mij mogen ze die cadeau krijgen. Stuur maar een wagen op ze op te halen.

  • *Stuur maar een wagen om ze op te halen.*

   Kom op zeg: er gaan toch ook treinen naar het oosten.

 2. Gewoon over en uit, hij gaat maar piloten en zij past op de kindertjes, geldkranen dicht, hun vermogen is groot genoeg om honderden jaren in weelde te leven, het past gewoon niet meer in onze samenleving, net als dogmatische religies !

  • En zo is het Toute, maar zolang er nog randdebielen staan te zwaaien met vlaggetjes en mooie kunstjes voor ze doen blijven ze gewoon zitten waar ze zitten en verroeren ze zich uitsluitend met prive vliegmachines en zeer dure automobielen want stel je voor.

 3. Willem, een opmerkelijk artikel gelezen op die Welt site, de kleding industrie produseerd meer vervuilend gas als alle automobilen en vliegtuigen te samen, er is een enorme overproductie aan kleding, in Duitsland worden per jaar 450 000 stuks nieuwe kleding verschredderd, Sjah de waanzinnig planeet is er niets bij, en dan de feiten die zo hier en daar in hoeken en gaten vestopt zijn, een goed geinformeerde overheid zou dus andere maatregelen kunnen trekken, maar ze voeren hun bevelen uit, weg konings huis en overheid we gaan het helemaal anders doen, intelligenter ja heus dat kan !

  • Ja van die kleding was ik op de hoogte, ze weten van gekkigheid niet hoe ze achter de mode aan moeten lopen. Alles is toch omgekeerd in het overgrote deel van de beschaving Toute, het een zeggen en het ander doen, wordt je iets aan bevolen blijf er dan maar vandaan. Maar dat hoef ik jou niet uit te leggen uiteraard 🙂

   • Kijk ik wil geen racist zijn, maar ben wel een heel stuk critiser geworden, ten tijde van dat Zimbawe nog Rhosdesia hete, ben ik daar geweest, het was voorbereid door Ian Fleming om een voorbeeld voor Africa te zijn, hoe het ook kon, black and white to gether, nou het drame kent ieder één, een grote corrupte zooi waarin de mensen een stuk slechter af waren als onder de white rule, maar daar wilde niemand aan, zuid Africa daar gaat het nog weer anders, Mandela de halve God, liet bij zijn dood 10 millioen $ na aan zijn vrouw, de sociaal hoogstaande mijnheer, en zo zijn er meer gevallen, de blanken worden vermoord net als de Christenen, maar daar heeft niemand het over, ik wil maar zeggen men snoerd ieder één de mond, met racisme, maar daar gaat het helemaal niet om het is gewoon crimineel wat daar gebeurd !

 4. Democratie wordt vaak gebruikt om een zootje incapabele linkse rakkers de boel te laten regelen, terwijl het volk monddood gemaakt wordt?
  Pleit voor republiek!

 5. Interessant uitspraak. Het ontgaat velen wat een monarch eigenlijk is. Zie hier. Me denkt dat republikeinen dat doodleuk over het hoofd zien. En dat het er bij hen doodgewoon om gaat wie er de baas mag spelen.

 6. In Strasbourg staat de school, L’ENA, Ecole Nationale administratief, universitaire +/- opleiding in de Administratie vrij vertaald, hier komen 90% van de Franse Links midden rechtse politiekers van daan bijna alle France Presidenten ook, na de Gaulle die deze school oprichte, het is een stukje onechte zombie wereld, die je als gewoon burger ontgaat, deze elite zitten levenslang op de Olympus met altijd een leuke baan of mooie uitkering, als je er over denkt het is zo iets onzinnigs, en zij gaan de EU leiden doen ze al, ik kan mij er vreselijk over opwinden, heb een hekel aan ambtenaren en in het bijzonder aan fhaute hypokriete Franse ambtenaren !

 7. Nederland is geen Monarchie, ons staats hoofd is een persoon koning genoemd, maar is staatsrechtelijk geen monarch, een monarchie is een autokratie, Nederland heet een geleide democratie, waar democratie niet aanwezig is, in wezen zijn we niets, geen EU geen Nederland, zoekende naar, met een paralel dogmatisch autokratiese minderheid van 900 000 Moslims en hun 453 Moskeeën gaan we aardig naar verdeel en heers toe, onze kerken staan leeg, om dat wij niet willen inzien, dat in saamhorgheid onze kracht ligt, het wel of niet gelovig zijn doet er niet toe, onze natie moet een vuist kunnen maken, zo dat we blijven die we zijn ! groet !

  • Formeel een constitutionele monarchie dacht ik. Maar ja. Nederland is voor ons het land van anderen. Dat werd ons zeer duidelijk gemaakt. Vandaar dat we na emigratie nooit met enige spijt hebben teruggekeken. Gelukkig is de wereld een stuk ruimer dan één volgepropt land.

   Saamhorig gedrag ontstaat door één manier van denken waar ieder van harte achter kan staan. Da’s iets om over na te denken.

 8. Waarom moet je daar over na denken, we houden toch allemaal van het land waar we opgegroeid zijn, nou ik kijk nog iedere dag met spijt terug naar wat ik eens gekend en lief heb gehad, maar helaas nog maar zeer plaatselijk aanwezig is !

  • Tsja, ik ben niet zo’n dweper van landen. Hoewel er in allerlei landen best mooie plekjes zijn.

Comments are closed.