We mogen weer naar de kapper, maar nog steeds staat er een doorgeladen Glock op onze slaap. Wee je gebeente als je de lockdown regels overtreedt. Een schuurtje is de nieuwe boekenkast geworden. Per 1 Juni mogen de scharrelslaven misschien een beetje meer vrijheid opsnuiven. Ze moeten namelijk weer productief worden, de heersers willen nog wel meer belasting kunnen heffen dit jaar en uiteraard degenen die nog wat over hebben verder uitpersen. Intelligente lockdown heet dat, de parasieten willen niet dat de ‘gastheer’ overlijdt. Leviathan schermt in het artikel eufemistisch met ‘het sociaal contract’. U weet wel, dat contract dat u tekende toen u 18 werd en ‘compos mentis’ werd geacht en waarin stond dat u akkoord bent dat de Polizei mag binnenvallen als u uw medemens een dienst verleent. 

In 1945 ging de Duitse Glock naar beneden maar wat kregen we ervoor terug? Het Tientje van Lieftinck, gedwongen herverdeling van welvaart en nu zuchten we onder terrazzias.   Weer een Glock op je hoofd maar dan van heersers die wel “Scheveningen’ kunnen uitspreken.  Wat ‘schiet’ je daarmee op? Is dat nou vrijheid? Wat te denken van deze Ferderfelijke uitspraken van onze minister met de Oer Hollandse achternaam:

Dat terwijl de effectiviteit van lockdowns nihil blijkt.  Compleet debiel dus vanaf nu kunnen we stellen dat de meeste overheden, behalve Zweden, lijden aan het Syndroom van lockDOWN.  

Dit artikel van Stefan Molyneux is een schot in de roos. De overheid zet altijd en overal een pistool op je hoofd, lees het artikel van Molyneux als je dat niet snapt.  Het is de essentie van overheid en dat loopt meestal niet goed af zoals Bob Higgs in deze Must See video betoogt.  Het regent Noodverordeningen.  Google: “noodverordening niet legaal”  en je krijgt 2 links met de naam Hitler erin. Papiertjes zoals de Grondwet en magische woorden als ‘democratie’ blijken keer op keer waardeloos als bescherming tegen de mensen met een monopolie op pistolen.  Die doen gewoon wat ze willen, daar kun je hun Glock op gelijk zetten. 

Begrijp me niet verkeerd.  Wat we nu hebben is vele malen beter dan de verschrikkelijke nazi’s en ik ben zeker dankbaar voor al die jonge mannen die the ultimate sacrifice gemaakt hebben zodat Europa onder het juk van fascisme vandaan kon komen. Maar zijn we het juist niet verplicht aan die jongens om onze vrijheid te koesteren en te genieten? “Eternal vigilance is the price of liberty”.  We moeten scherp blijven, zelfs tijdens de Tweede Wereldoorlog werden de Britten niet zo beperkt in hun vrijheid als nu bij een tamelijk onschuldig virus schrijft rechter van de Supreme Court, Lord Sumption.  Hij is nog redelijk mild voor Neil Ferguson, diens model, basis voor de UK lockdown, lijkt een broddelwerk van epische proporties te zijn.  Hij had het waarschijnlijk te druk met het bonken van zijn minnares om iets goeds in elkaar te flansen. 

En als je de keuzeVRIJHEID had, zou je dan je ‘marching orders’ van deze gewelddadige communist bij de WHO volgen? Woodstock vond plaats tijdens een pandemie maar in NL mag je niet eens een Formule 1 race zonder publiek rijden. Vergelijk ook eens de reactie op de polio pandemie van 1949 -1952. Duizenden doden, verschrikkelijke beelden van verlamde kinderen en rijen mensen in een ‘iron lung’.  Geen lockdowns, en “Do everything you can within reason”.  Dat laatste lijkt thans ver te zoeken bij onze heersers.  Marcel Crok betoogt bij Cafe Weltschmertz  dat het ‘voorzorgsbeginsel’ onze maatschappij heeft geïnfecteerd.  Hierbij wordt de bewijslast omgekeerd.  Kun je bewijzen dat nieuwe technologie niet schadelijk is? Nee?, verboten! Kun je garanderen dat de ICs niet overbelast worden? Nee?, complete lockdown!

De prachtige film “The pianist” gaat over de opstand van de Joden in Warschau.  Dat kon pas toen ze zich gingen bewapenen, helaas voor velen veel te laat. De democratie in Duitsland, zo vaak opgeworpen als panacee voor alle sociale problemen, had hen niet veel geholpen.  Harder stemmen bij de volgende verkiezingen of je wapenen?  Deze film gaat over Joden in Wit Rusland die terugvochten, uiteraard tot de tanden bewapend en niet wapperend met een papiertje waar hun rechten op stonden. 

Een overheid die je het recht op zelfverdediging ontneemt kan nooit beweren dat zij het beste met je voor heeft.  “When seconds count, the police is only minutes away”.   In deze geniale clip zie je hoe de hulpverleners kauwend op hun donut boven een slachtoffer hangen die ze niet hebben weten te redden. “They dont care cos they get paid anyway” is in de song te horen.  Inderdaad, nog voor het lichaam is afgekoeld stuurt de Staat, ‘the coldest of all cold monsters’ volgens Nietzsche, de nabestaanden al een aanslag voor de sterftax waar ze dan de volgende keer donuts van kunnen kopen.  Een claim voor wanprestatie is niet iets waar een ambtenaar zich ooit druk over hoeft te maken. Briljant idee om je veiligheid bij de organisatie met zulke incentives onder te brengen. 

De ‘beschermer’ die de betaler voor bescherming ontwapent doet denken aan de “expropriating property protector” zoals professor Hans Hoppe de Staat beschrijft. Een private partij die zo’n deal zou aanbieden zou meteen de concurrentiestrijd verliezen van een aanbieder van bescherming die juist een korting geeft omdat je jezelf al adequaat kunt verdedigen. Daarom is overheidsbescherming – en de betaling daarvoor – ook niet vrijwillig. Het is tevens een inbreuk op het recht op eigendom.  Als ik een wapen wil 3D printen,  wie is dan de overheid of de buurman die stemt op die overheid om mij dat eigendom uit mijn cold dead hands te wrikken.  Het is ook nog eens extreem anti vrouw.  Een Glock is the great equalizer.  Je vraagt je af hoe dat nog kan Anno 2020, zou er toch een Patriarchy zijn? 

En wat nu als de lockdown volgende keer nog langer duurt en mensen aan het plunderen slaan? Toch handig als je dan een gun hebt. Zeker als Alex Jones je buurman is, hij zou je Hannibal Lecter style  op het menu zetten!

“When governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny. The strongest reason for the people to retain the right to keep and bear arms is, as a last resort, to protect themselves against tyranny in government.”

Daar is het second amendment in de USA dus voor bedoeld. Ik stel derhalve ook een bescheiden amendement voor om iedereen te eren die is gestorven voor onze vrijheid:

Mijn schild ende betrouwen,

zijt Gij, o Glock mijn Heer,

op U zo wil ik bouwen,

Verlaat mij nimmermeer.

Dat ik bewapend mag blijven,

gebruikmakend van mijn recht

de tirannie verdrijven

die mij steeds harder knecht.

 

Hijseenberg, Mei 2020

5 REACTIES

 1. Mee eens. Wij moeten met het virus leren leven want als dit virus er niet (meer) is, dan blijven er nog genoeg gevaarlijke virussen over. Waar normaal niemand (behalve wat medici) zich druk om maakt.

  De domheid van de ambtenaren (waaronder politici) vind ik veel gevaarlijker dan dat virus.

  • Stelling: “De domheid van de ambtenaren (waaronder politici) vind ik veel gevaarlijker dan dat virus.”

   Ik kijk er toch anders tegenaan Nico, namelijk door de ogen van macht. En meen dan ook dat we tegenover een formidabele tegenstander staan (waarvan de ambtenaren onderdeel zijn). Dit is overigens geen waardeoordeel, slechts een beoordeling.

   Onderbouwing: 95% van de bevolking is angstig thuis blijven zitten na een niet onderbouwd verhaal. Dit hebben onze overlords toch uitstekend ingeschat.

   Een tegenstander onderschatten of niet juist inschatten is de eerste stap op weg naar de nederlaag.

  • @Niko. Eens met Voight-Kampff. Ambtenaren zijn zeker niet dom. Politici ook niet. Corona lijkt me steeds meer een geval van massa hysterie. Waar bijna iedereen in meegaat. Behalve degenen die het grote spel spelen. Die zijn niet dom. De EU had geen interesse of visie om de Europeanen gezond te houden maar probeert wel te profiteren door eurobonds en extra geld naar het zuiden. Trump probeert geld van China te krijgen. De groenen in NL door aan de 90 miljard noodhulp ecologische / milieu randvoorwaarden te stellen. Het is een powergrab die verder gaat dan de beperkingen in de individuele vrijheid. Terwijl u thuis zit vindt er een ongehoorde strijd plaats om honderden zo niet duizenden miljarden. Door mensen die volgens mij verre van dom zijn. Ze hebben juist baat van deze crisis.

 2. Tja als politieagenten, Boa’s, handhavers en militairen normale mensen zouden zijn hadden we deze ellende niet, maar ze zijn machtsgeil, het zijn natuurlijk al labbekakken anders wil je geen politieagent worden na de schandalen in de 2eWO waar ze Joodse mensen en Jonge jongens ophaalden voor de Moffen, ze namen ook direct Duitse les. Dus ja zolang die labbekakken het lekker vinden om onschuldige mensen op te pakken en te beboeten zal de wereld nooit veranderen. Criminele allochtonen, straatrovertjes en stekers en schieters en ouwe vrouwtjes berovers en plofkrakers zijn na een dag weer vrij en krijgen dan een schouderklopje, ja zo is het wel,

Comments are closed.