De meest recente opnames van Vrijheidradio op Youtube

 

Luister Vrijheidradio via:
Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons:
Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende berichten:

Presentatie: Yoshi, Peter en Johan

10 REACTIES

 1. In aanvang de gekte, in het heden de waanzin, aan het einde de krankzinnigheid. Dat is het EU lijk in ontbinding.

 2. Een echte vent wordt geen agent. Hmmm wat rijmt er allemaal op boa?

  Overigens dat Google ‘ongewenste’ bestanden uit persoonlijke mappen in Google Drive verwijdert is toch wel een heuse mijlpaal. Google = Amerikaanse Groenlinks types die de oorlog hebben verklaard aan je privacy en wat je wel of niet denken mag. En ze zullen dat gaan bepalen tot in de mappen op je eigen PC (Chrome book) en telefoon (Android). Wanneer zullen Microsoft en Apple volgen?

  De mijlpaal opent ook deuren naar nieuwe niveaus van dit soort grappen. Wanneer worden mensen die bijvoorbeeld ”Plandemic’ in hun Google Drive hebben, of de Vrijspreker bezoeken, geblokkeerd op de telefoons van hun contacten? “Siri says you bad”.

  • Veel mensen willen zelf een smartphone Niko, staan er midden in de nacht helemaal opgewonden voor in de rij, privacy boeit ze niet “we hebben toch niks te verbergen? Blablabla” als we maar kunnen spelen en “Pokémonnen” en met gebogen hoofd over straat lopen waardoor de nekwervels vergroeien, buigend voor hun nieuwe “God.” Ja als het toch zo makkelijk gaat dan is het logisch dat de van oorsprong kwaadwillende overheden enz daar dankbaar (nog niet eens dankbaar eigenlijk) misbruik van maken. Het ligt echt allemaal aan de mensen zelf. Ja ik ben er ook een, een mens, tenminste dat neem ik aan. Maar omdat ik al oud ben ben ik er niet ontvankelijk voor en ga ik de deur uit zonder mijn 20 jaar oude “cellphone” goed van mij he 🙂

  • @Niko

   Zodra het Chinese systeem van Creditpoints verzamelen in Europa start zullen de grappenmakers iedereen vertellen wat niet of wel is toegestaan. Alles wat nu nog science fiction lijkt zal binnenkort werkelijkheid worden. Iedere negatieve opmerking bijv. alleen al over het weer klagen kan dan minpunten opleveren. We willen geen klagers, maar dragers! Jawohl!

  • Wat er rijmt op boa? De idiota wereld is kapotta?

   Demense hebben niet eens door dat vrede, gezondheid en voorspoed over en uit is. Demense zweven nog met het kopke in de oude tijd en menen te weten dat het wel weer op z’n pootjes terechtkomt. Helaas geen pindakaas….Wie nog denkt dat er even een stevige wind waait, droomt!

   En, boa’s mogen geen wapen omdat het geestelijk niveau van deze mensen dat niet toelaat, die rammen met hun lage oerdriften zo een paar medelanders het graf in en dat zou een gigantische opstand kunnen veroorzaken. En da’s nou net niet wat de politiek wil, die willen zoals gewoonlijk, pappen en nathouden, asien en knuffelen (iets met Joris Demmink en Friso?)

   Boa’s zijn er om klopjes op te vangen, niet uit te delen, de arme zielen.

   • Ja ik vergeleek een Boa met een Soa, die heb je liever niet maar heb je het eenmaal kom je er moeilijk van af.

  • Ja zo’n boa komt niet van de stoa (oude Griekenland). Dat ze zwaar bewapend zouden moeten worden met tasers en pistolen lijkt mij niet gepast voor deze ‘wannabe’ Rambo’s. Laat ze maar met 20 man in de nek springen van een jongen die net z’n vriendinnetje een zoen gaf. Misschien levert dat nog leuke video’s op a la de Gendarme van St Tropez (Louis de Funes). Sommige helden dragen geen cape…

   “Liever een soa dan een baan als boa” (en bedankt voor de suggestie!)

Comments are closed.