De meest recente opnames van Vrijheidradio op Youtube


Luister Vrijheidradio via:
Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons:
Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we de volgende berichten:

Presentatie: Peter, Ruben, Yoshi en Johan

5 REACTIES

 1. Het vreemde is dat al die zwarte KKK protesten in Europa overal dezelfde welwillende medewerking van politici krijgen. Ook al zeggen deze formeel iets anders. Maar het wordt een experiment. Veroorzaakt die een golf nieuwe corona gevallen?

  Ondertussen heb ik geen enkele sympathie voor deze zelfbenoemde ‘anti-racisten’ die in werkelijkheid gewoon racisten zijn. Als alle Afrikanen die hier als ‘vluchteling’ naar toe kwamen ons zo haten, waarom zijn ze hier dan?

 2. Gelukkig komen de meeste berichten middels vrijheidsradio van de reguliere media die allemaal in handen zijn van de DPG (groep) en dus propaganda en halve waarheden bevat anders zou ik me nog zorgen moeten maken.
  Protesteren tegen iets waar hier vrijwel geen sprake van is zal ik echter nooit begrijpen, verwende lieden die totaal niet weten waar ze het over hebben en niet eens simpele vragen kunnen beantwoorden. Jeffrey Airfryer als de goedbetaalde haatzaaier die al heel veel heeft verziekstraald hier in Nederland (o.a. zwarte Piet). Pim werd vermoord maar dit soort lieden kunnen gewoon over straat en worden niet eens boos aangesproken. Net als die klimaatdrammers zijn het vreselijk domme en irritante lieden die alleen maar kunnen gillen en verongelijkt gedrag kunnen vertonen. Het zou allemaal niet zo erg zijn ware het niet dat wij de planeet moeten delen met deze domme klootzakken en het wordt mij (en velen met mij) zachtjes aan teveel allemaal, we gaan allemaal naar de donder als we dit door laten gaan. Van politici kun je niks verwachten want dat zijn net zulke domme klootzakken, kijk naar Rutte met zijn “racisme is hier ook een groot probleem” die eikel weet niet eens wat echt leven is.

 3. ….”Duizenden demonstranten tegen politiegeweld: Dam in Amsterdam bomvol”….

  Ik miste een groot scherm op de Dam met daarop afleveringen van “Opsporing Verzocht” geprojecteerd….

  • …Zodra Sinterklaas weer in het land is dan graag zwarte Piet in “Opsporing Verzocht”. Rechtgeaard Nederland mist hem nu al.

  • Ik heb de indruk dat veel van de demonstranten die eerst in Amsterdam demonstreerden daarna in Den Haag en Rotterdam te vinden waren. Zijn er al getuigen die gezien hebben dat demonstranten met bussen werden rondgereden? Uiteraard betaald door Soros.

Comments are closed.