Luister Vrijheidradio via:
Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSSVolg ons:
Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

In deze aflevering van Vrijheidradio praten we met Toine Manders over zijn rechtszaak en behandelen we het volgende nieuws:

Presentatie: Peter, Yoshi, en Johan

5 REACTIES

 1. Hier spreken ze zichzelf tegen, “De regen zorgde ervoor dat mensen plotseling toch dicht op elkaar onder luifels en parasols stonden. Volgens de politie en de veiligheidsregio is er voor dit soort situaties geen speciale regel en is het de verantwoordelijkheid van mensen zelf om goed na te denken en afstand te houden.”

  Daar staat het, zwart op wit, de verantwoordelijkheid van de mensen zelf, het staat er.

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/196747/Plotse-regenbui-dringt-terrasgangers-dicht-op-elkaar-onder-luifels

  • Ga nog steeds stug door met mailen en bellen naar de politiek, horeca vakbonden, koninklijke horeca, lokale overheden, instanties, initiatiefnemers, ik spreek nog steeds mensen en boa’s en agenten aan en ze zullen me allemaal wel spuugzat zijn, maar ik heb goede argumenten en ik wil het laten doordringen dat dit een wereldwijd opgezet plan is waar iedereen aan onderdoor gaat, echt iedereen, op dat zooitje wat het bedacht heeft na. Overal tracht ik mensen te bewegen die maatregelen te negeren, zeker in de horeca. Ik ben uiteraard beperkt in mijn kunnen en van de reageerders hier hoef je niet veel te verwachten want die reageren alleen maar want ik zie nergens een reactie van iemand die ook iets ondernomen heeft. We gaan er binnen 2 maanden aan, economisch en erger. Laat het niet aan anderen over, doe zelf ook wat, betrek er meer mensen bij maar doe tenminste iets.

   • Het lijkt dat bij elke angst golf die er over de onderdaan wordt uitgestort, of het nu global warming, stikstof crisis, pandemie of racisme is, bij elke crisis wordt een groot deel van de bevolking omgetoverd in kamp command Karen, maar ook een kleiner deel in hart grondig verzetsstrijder.

 2. Beste meneer @ T. Manders

  Ik was aangenaam verrast u bij de radio te zien. Wat vreselijk wat u allemaal heeft meegemaakt. Ik hoop dat u voldoende bent gesteund door mensen.

  Ik heb gezien hoe u zich verweerde tegen Renkse Leijten. Ik heb na Oprah Winfrey geloof ik nog nooit zoveel kwaadaardigheid gezien bij een vrouw. Ik heb maar 1 woord voor u. IJzersterk.

  U bent voor mij van betekenis geweest als het gaat om het begrijpen van ‘het systeem’. En de Libertarische principes. U praat daar heel helder en toegankelijk over. U wordt door mij gemist in de libertarische wereld.

  Ik vind het erg fijn u hier te zien en te horen dat u positief bent ingesteld en nog niet uitgestreden bent.

  Wat u zegt over de LP. En dat zij verzwakt zijn in principes. Voor mijzelf gesproken. Kon ik ook niet goed meekomen met Robert Valentine. Ik vind dat daar een zwaargewichtige alfa man moet staan zoals uzelf. Dat is een persoonlijke overtuiging. Ik heb hem toen een beetje op afstand gevolgd. Maar het leek op facebook net of hij vriendjes was met de VVD. Het schepte bij mij geen vertrouwen allemaal.

  Ik zou daarom best wel benieuwd zijn. Of u alleen lid bent van de LP en hen vertrouwen geeft dat zij zullen ‘verbeteren’. Of dat u ook in de partij een positie inneemt om de Libertarische principes weer in de rails te laten lopen.

  Ook zou ik benieuwd zijn. Of u andere initiatieven zou overwegen als die zich aandienen voor een voorwaartse beweging. Of initiatieven zoals Yernaz deze aan de dag heeft gelegd met zijn you tube kanaal.

  Als mannen als u niet zichtbaar zijn in het Libertarisme. Dan is er hier in Nederland met uitzondering van waarschijnlijk enkelen wat mij betreft weinig voorbeeld te nemen.

  Ik verwacht niet perse een antwoord hoor. U bent vast en zeker een druk man. En iedereen zou het volgens mij begrijpen. Als u zich meer wilt richten op andere zaken.

  Ik persoonlijk ben in ieder geval blij u weer te zien en hoop meer van u te zien.

  Hartelijk groet en veel goeds

 3. Ik dacht “ik zet het even aan”. Zie ik op de teller dat het 2 uur en 49 minuten duurt. Kan dit niet korter of worden opgesplitst? Zit ik anders tot half twaalf te luisteren… Heb ik niet zo’n zin in.

  De teloorgang van de Libertarische Partij is misschien een aparte discussie en artikel waardig. In een interview met meneer Valentijn dat ik las, jaren geleden, stond dat hij graag danst en het erg naar zijn zin heeft als ambtenaar bij de Gemeente Amsterdam. Zo iemand is geen lijsttrekker maar een clown. Prima dat hij lid is maar laat een ander met meer inhoud en principes de kar trekken.

  Ik ben trouwens benieuwd hoe je als zelfbenoemde ‘libertariër’ kunt werken bij een gemeente waar hele en halve communisten en krakers de dienst uitmaken en irrationaliteit de norm is?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in