In mijn artikel ‘ Non Cornea’  voorspelde ik correct dat ‘murder hornets’ het niet zouden worden.  Als die krengen niet om je kop zoemen denkt zelfs de meest verstokte propaganda poep slikker en de meest fervente fear porn fanaat toch op een gegeven moment dat het wel meevalt. Heersers weten al heel lang dat onzichtbare dingen ideaal zijn om mensen bang mee te maken en in de armen van de beschermende heerser te drijven.  Branden in het hiernamaals is een klassieker.  


Tegenwoordig leren jongeren alleen maar nutteloze dingen op school  over genders en niet gehinderd door enige kennis van de ‘ harde’  wetenschappen geloven ze allerlei onzin over ‘onzichtbare gevaren’.   Virussen, Co2, stikstof, straling, systemic racism etc.  Je trommelt wat experts op en je laat de media haar ‘ fear porn’ werk doen en mensen smeken om ingrijpen van de Staat en geven grif hun schamele nog resterende vrijheid /rechten op en willen dat hun collega onderdanen dat ook doen, anders wordt er driftig met het vingertje gewapperd. 


Mooi voorbeeld van recente fear porn: 

Maar zodra de orkaan ‘ zichtbaar’  werd,  werd hij snel gedowngrade tot een category 1 storm.  Geen excuses van de media, op naar het volgende incident om op te kloppen.  Uiteraard had Alexandria Occasional Cortex al getweet dat het door global warming kwam.  De ideale onzichtbare vijand waar heersers nog decennia gebruik van zullen maken.

Het is eigenlijk een wonder dat u en miljarden andere mensen nog leven gezien bovenstaande lijstje.  Zie ook hoeveel daarvan ‘ onzichtbaar’  zijn.  Dat is vast geen toeval. 


Vlak voor de Amerikaanse verkiezingen lopen we kans om een asteroïde op onze knijter te krijgen.  En die kans is groter dan de kans dat je overlijdt aan Corona. Deze voorspelling van een paar maanden geleden zat er niet ver naast.

Aan onze heersers de taak om dat alles vakkundig uit te buiten om onze laatste centen en rechten te verkwanselen. 

Mijn voorspelling: die aliens gaan er komen, ze zullen echter onzichtbaar zijn en alleen met de onderdaan kunnen communiceren via de heersers. En verrassend genoeg zal alleen meer macht voor de heersers en hogere belastingen ons kunnen redden.

” If we discovered that, you know, space aliens were planning to attack and we needed a massive buildup to counter the space alien threat and really inflation and budget deficits took secondary place to that, this slump would be over in 18 months.”  – Paul Krugman

Hijseenberg, Augustus 2020 

3 REACTIES

  1. Hypothetisch vraagje. Vanuit eenQAnon https://nl.wikipedia.org/wiki/QAnon alu hoedje. Hadden we zoveel last gehad van corona als Trump niet braaf was geweest en gewoon een oorlog was begonnen? Nu was de boeman, de bedreiging, niet verschaft door Amerikaanse president. Het volk is gewend geraakt aan een boeman en verwacht deze. Is dit vacuum dat Trump heeft geschapen gevuld door corona? De afgelopen decennia is de bevolking gewend ieder jaar met een grote catastrofe te worden geconfronteerd. Heeft Trump door geen oorlog te beginnen niet de deur wagenwijd opengezet naar derden om de agenda te bepalen? En is hij daardoor niet de regie kwijt geraakt? De kans op een herverkiezing was veel groter als Trump gewoon oorlog was gaan voeren. Ik ben geen aanhanger van QAnon. Maar besef wel de noodzaak vanuit een heerser perspectief om een stroom van bedreigingen te scheppen. Dat is de beste methode om het volk te beheersen. Hier heeft Trump gefaald, en dat brengt zijn herverkiezing in gevaar. Obama snapte het met zijn steun aan de climate change agenda beter.

    • Ik denk dat hij nooit de regie had. Wat voor regie heb je als je moet kiezen voor een oorlog of epidemie?

  2. Goed artikel, ga het doorsturen, hopelijk kunnen de schapen lezen.

Comments are closed.