4 REACTIES

 1. Ik zou het fijn vinden als dit soort mensen hun punt kunnen maken in een video van maximaal 10 minuten, en nog liever binnen 3 minuten. Dat kunnen zij een tweede video van een of twee uur maken om alle details uit te leggen, voor wie deze details graag weten wil.

  Als ik iets krijg van corona, is het video overbelasting. Niet alleen passieve kijk-video’s op Youtube die “maar 3 uur duren”. Ook webinars en Zoom-meetings waarin kantoorpiemels urenlang moeten ouwehoeren over “kijk eens hoe interessant ik ben”, en denken dat ik niets anders te doen heb met mijn tijd dan naar hun ego-show te kijken.

  • Een wetenschappelijke onderbouwing vraagt vaak wat meer tijd. Grafieken, tabellen, vergelijkingen maken. Het gaat er voornamelijk omdat deze man uitlegt dat bij zowel de klimaathysterie en corona hysterie
   -Er een nieuwe meetmethode is
   -Er data aangepast wordt
   -Er angst gezaaid wordt
   -Er geld verdiend wordt

   • Bedankt voor de toelichting. De parallellen tussen klimaathysterie en coronahysterie zijn inderdaad opvallend.

Comments are closed.