6 REACTIES

  • Jhon,

   Deze BOA’S kennen de regels van hun eigen functie niet, zoals Jhon aantoont met zijn link! De vrouwelijke BOA wel; die identificeert zich maar draagt daarna de zaak over aan de eerste BOA omdat het niet haar zaak is. Zo kun je dus nog steeds geen klacht indienen tegen de eerste BOA omdat die zich weigert te identificeren.

   Tijdens de bezetting ’40 – 45 heulde een aanzienlijk deel van de Nederlandse politie met de Duitsers en huldigde ook dit soort praktijken. Met dit verschil dat die daarna de huizen van hun gearresteerden leeg roofden. Zover is het nu nog niet. Zie het boek “Jodenjacht” van Ad van Liempt.

 1. Met zo’n baard zou ’t ook een verklede booslim kunnen zijn, terecht dat meneer de winkelier vraagt naar een nummer en naam. Maar, eerlijk is eerlijk, deze winkelier heeft natuurlijk wel een heel zware overtreding begaan door z’n nering een paar minuten te laat op slot te doen en brengt daarmee de hele natie in gevaar. In naam van de koning vorder ik u op!

  Es ist GeschäftSSperre, jawohl, Uberstormbannfuhrer! Binnenkort de Kristallnacht?

  https://youtu.be/rXUlmP5MvnE

  • Gevonden, het nieuwe NederlandSSe staatslied

   https://m.youtube.com/watch?v=hFWqq7QnlFQ

   Misschien altijd nog ietsjes te soft, maar komt aardig in de beurt van een neo staatspedokelders hymne. Dood aan het klootjesvolk! Wat u ziet en nu instant ondervindt is de weg naar een groot wereldomvattende vaccinatie genocide opruimplan.

Comments are closed.