4 REACTIES

  1. Hier kijk ik toch liever naar dan naar een Stefan Molyneux die het US volkslied zingt na de overwinning van Trump.

  2. Een gewapend conflict met burgers tegen de criminele machthebbers lijkt mij de enige oplossing en de weg naar vrijheid. Wanneer de gezonde rede en waarschuwingen vanuit een weldenkende en voor vrijheidsstrijdende deel van de bevolking niets meer uitrichten, wordt het tijd met geweld (nap = zelfverdediging) de macht terug te grijpen en zeker met de huidige toestand naar de wapens te grijpen. …”enough is enough!”.

    In Nederland en Europa zal het wel niet zo’n vaart lopen, daar hebben de judas-slaven zich al overgeven aan angst en fiepe puriteinse geloof in corona en bestaan van virussen.

    Waar zijn de goverdommeze beloofde covid stervenden en lijken met bloed uit de muil in dit theater, op straat. Het killer virus zou toch het meest verschrikkelijke virus ooit zijn, maar heeft zich slechts bewezen als het meest slapjanus nepvirus en het meest effectieve bijeendrijvende kuddemiddel ooit . Ik, ga met opgeheven hoofd het graf in en met de wetenschap dat virussen nep, fake en hoax zijn en niet existeren, maar zeker niet zoals het grosso modo bange, slaafse, goedgelovige, judassen en slappe hondenvolk met gebogen hoofd erin gaat. Spuug op jullie slaven en jullie idiote geloof in virussen en een criminele overheid en politiek met hun zogenaamde “killer virus” en minacht jullie slaven uit grond van mijn hart die uiteindelijk schuldig zijn aan de dood van mij en vele anderen.

    De familie-, kennisen- en ‘vrienden’kring raakt reeds aardig opgeschoond; opzouten met al het goedgelovige tuig. Dit is een oorlog niet alleen tegen de criminele overheid, politiek, media, multinationals, maar nog meer een 3e wereldoorlog tegen het miljarden grote, gewillige en goedgelovige slavenleger.

    De vijand staat niet aan de deur te kloppen, maar is binnen.

Comments are closed.