18 REACTIES

 1. Als je heel goed kijkt kun je bij de opening nog net lezen “hypotheekverstrekker”.

  Is er een cohesie tussen arbeid – hypotheek – vaccinatie?

  • @ en zo is het. Ik weet het niet. Ik weet wel dat dit de nieuwe leuze is. Vaccinatie macht frei.

   • @Ratio

    Arbeid en hypotheek dwingt, in het verlengde daarvan zal vaccineren niet achterblijven. Ben namelijk heel benieuwd wat er met (overheids)personeel gebeurt die het zogenaamde ‘onschuldige’ vaccin wijgeren. Verliest men dan z’n arbeid en komt daarmee knel te zitten met de hypotheek, met alle gevolgen van dien? Dergelijke indirecte dwang tot vaccinatie lijkt mij niet onwaarschijnlijk. Het is of was altijd al een erg vies wereldje daarbuiten.

    Als ratten in de val?

   • ..die = dat…Het personeel dat weigert zal men die met rust laten? Ben benieuwd.

    Hoorde veel gewezen ‘vrienden’ ( doei, ‘vrienden’) scanderen dat ze hun leven terug willen en op reis wensen te gaan of de kroeg missen. Ja, corona is een raar ‘dingetje’ en motiveert.

 2. Fascinerend filmpje. Ze springen achter elkaar in de val omdat de andere ratten er ook zitten. Doen wat de kudde doet. Eentje weet er uit te komen maar keert dan toch weer om. Maar wat doe je met 100 kilo dode rat? Aan Chin. Ind. Spec. Rest. Dai Soen verkopen?

  • @Niko. Het filmpje fascineerde mij ook enorm. Ik heb meerdere keren gekeken. Groepsgedrag in beeld. Eng om te zien. Zeker de rat die ontsnapte, blijk gaf van individualiteit, buiten het kooitje stond, en besloot toch liever met de kudde in de val te zitten dan vrij buiten de kudde.

 3. @Free

  Heb net een uitvoerig laatste contact gehad met mijn zwager en daarvoor eerder met vele andere ‘verlichte geesten’, maar allen zijn vol overtuiging dat de Nederlandse overheid en de farmaceuten en wat daar aan wc-eend experts en adviseurs omheen hangt het beste met ons voorhebben. Het is werkelijk tenenkrommend hoe het gemiddelde msm volk zich overgeeft en leeghoofdig volgt en vooral mak als schapen zich laten leiden naar het slachthuis. De stalen plaat voor het hoofd van de corona gelovigen is niet te doordringen. Het vertrouwen en geloof zit diep, dieper dan de afgrond.

  Misschien, om de gemiddelde Nederlander te kunnen begrijpen, zul je het moeten zoeken in genetische of medische verklaringen: is het inteelt, medicijngebruik of zijn hersenen zelfs besmet met één of andere parasiet?

  Toxoplasmose is gelinkt aan mentale stoornissen, depressie, zelfmoord en gevaarlijk rijgedrag…

  Als we iets zouden moeten vrezen, meer dan de psychopatische en gewelddadige onderdrukkers, dan is het de hoog- en laagopgeleide geestelijk beperkte massa.

 4. Kijk, en als Rusland haantje de voorste is gaan hier wel de alarmbellen rinkelen. Oh, oh, het is vast een Matroesjka spuit.

  Alleen het beschaafde en begaafde westen weet dat je een ‘vaccin’ uitvoerig moet testen, testen, testen en nog eens testen over jaren en decennia. En niet binnen een klein jaartje zo maar even uit de grond stampt en dat na een light-test in ieder gezond schaap spuit. Nee, zo gaat makkelijk gaat dat in het Westen niet.

  Je hoort en leest hier en daarnaast ook nog wel eens over het spuiten onder (indirecte) dwang van mensen, maar dat is natuurlijk een indianenverhaal, want (overheids)dwang is uit den boze en we leven nu eenmaal in een vrij en goed ontwikkeld westers land. Kijk, 80 jaren geleden, toen een westerse puppet dictator met bloksnor, met dwang en geweld de wereld wilde veroveren, daar heeft men veel van geleerd, vooral ook over geweld, onderdrukking, manipulatie, leugens, spuiten, experimenteren en douches: “DAS NIEMALS WIEDER!! Precies, dat nooit weer.

  https://www.parool.nl/wereld/russische-haast-met-vaccinatie-is-roekeloos-onethisch-en-dom~b15db64b/

  Aansluitend op dit topic: zelfs rattengif ondergaat in het Westen een uitgebreide(re) test.

  ….”De val bestaat uit een meter lange PVC-buis waar ratten in gelokt worden met pindakaas. Eenmaal in de buis krijgt de rat een douche met een mengsel van Vitamine D en alcohol. Bij ratten zorgt een overdosis Vitamine D ervoor dat een grote hoeveelheid kalk uit de botten wordt opgelost, in de bloedbaan terecht komt en daar orgaanfalen en hartaanvallen veroorzaakt.

  Resistentie is volgens de uitvinders niet te verwachten omdat de ratten in een keer een grote dosis binnenkrijgen waar ze aan dood gaan, zodat ze er niet aan zullen wennen.

  In het laboratorium werkt de pied piper, volgens de uitvinders. Maar voordat het apparaat en het gif in de natuur ingezet kunnen worden, moet er uitgebreid getest worden. De ontwikkeling van het apparaat heeft tot nu toe zo’n vijf miljoen euro gekost, waarvan ongeveer de helft is betaald met Europese subsidie. De uitvinders verwachten dat het verkrijgen van toelating in Europa nog eens drie miljoen euro zal kosten”…. (bron: dekennisvannu)

Comments are closed.