3 REACTIES

 1. Goh, ik overweeg nou net om me aan te melden als lid van de SP; omdat ze tenminste eerlijk zijn, niet omdat ik sterke socialistische gevoelens heb. Ik heb Renske Leijten in 2008 persoonlijk ontmoet en ik was onder de indruk.
  Ik had nog even het idee om me aan te melden bij JA21, na een vergeefs uitstapje van een jaar naar de FvD; maar na de niets zeggende bijdrage van Nicki Pouw-Verweij in het debat van vandaag, doe ik dat toch maar niet.
  *** bericht uit spambak gehaald ***

  • Eerlijk zijn is niet genoeg. Veel mensen met waanzinnige politieke opvattingen zijn eerlijk. Je kunt in Mein Kampf en Das kapitaal ook weten waar het naar toe gaat.

 2. Op 21 april stuurden Franse generaals en vele andere militairen een open brief aan Macron. Daarin gaven ze aan te zullen ingrijpen als de huidige wanorde in Frankrijk zou voortduren. De media waren er als de kippen bij om dit te benoemen als een poging tot rechtse staatsgreep.
  Dat moge zo zijn maar als voormalig officier begrijp ik ze wel. Opeenvolgende zwakke regeringen die alleen maar pappen en nathouden on iedereen te vriend te houden, dat is onacceptabel.
  Dat zou in ons land ook wel eens kunnen gebeuren met het oog op de laatste regeringen. Achter je land en historie staan mag hier evenmin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in