Luister Vrijheidradio via: Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

In deze aflevering behandelen we het volgende nieuws:

3 REACTIES

  1. Ach en wee, de Maffe Kat zit in het nauw. Vroeger schreef hij leuke stukkies voor De Gezonde Roker. Waarmee hij al blogger was (niet als enige) voordat het woord bestond. Als hij niet zulke lijpe onzin on zijn website zou posten zou hij mijn sympathie hebben. Nu wens ik hem een spoedig herstel toe want hij is knettergek.

    Af en toe kijk ik op zijn website. Om te zien hoe maf de kat deze maand is. Hij had wel een interessante nieuwe stijlvorm bedacht: SCHRIJF IETS OP TWITTER. HET LIEFST IN HOOFDLETTERS. En schrijf daarna een blog artikel over je eigen ‘tweet’ op Twitter waarin je jezelf citeert. Desgewenst kun je daarna in een nieuwe tweet je eigen blogartikel citeren voor je 3 volgers. Zo heb je een leuke hobby.

    Wie zou hem sponsoren om dit te doen, want zo’n hobby in Noord/Zuid Ierland kost wat. Zou Micha subsidie van Mark Rutte krijgen? Je zou het ‘performance art’ kunnen noemen…

  2. Tijdlijn Corona (lang).
    ETER DASZAG ECOFASCIST DIE PANDEMIE ORKESTREERDE (peterdaszak.com)

Comments are closed.