De haat en minachting van de politiek voor de inwoners wordt weer eens perfect duidelijk gemaakt. Nu niet door Bewiseman maar door Marianne Zwagerman. Midden in een “kwetsbaar” natura 2000 gebied mogen opeens 350 asielzoekers gehuisvest worden. De twee veeboeren in deze polder staan ingetekend voor een 75 procent reductie van hun veestapel, vanwege stikstof. Dertig procent van de polder is omgevormd tot moeras en is in handen van natuurmonumenten. Een groot oud pand in de polder moest worden gesloopt vanwege de waterhuishouding. Dit laatste is niet gebeurd doordat bewoners dwars lagen. Gans het land gaat op slot vanwege stikstof. Behalve als het om asielzoekers gaat. Dan mag en kan opeens alles. En worden tijdelijke woningen voor 350 asielzoekers gebouwd midden in zogenaamde natuur.

De video had overigens een stuk korter gekund.

15 REACTIES

 1. Waarom wonen voorstanders van immigratie zo vaak in buurten waar geen allochtoon te bekennen is? Waarom mogen mannen wel en vrouwen niet besneden worden? Waarom horen we nog dagelijks over de slavenhandel door het Westen en wordt in alle talen gezwegen over dezelfde praktijken bij de Arabieren? dat vroeg Bart Croughs zich al af in zijn boek: In de naam van de vrouw, de homo en de allochtoon.

  dat was ten tijde van de proto wokeiaanse samenleving , nu wordt het tijd voor een deel 2: ” in de naam van de transgender, de migrant en de planeet. ”

  Waarom mochten blm demonstraties wel tijdens corona? , waarom mocht Pelosi wel naar de kapper? , waarom mag de elite wel vliegen naar Davos?

  de eerste wet van Croughs: ‘De wet van het abjecte Westen’ luidt: ‘Bij een conflict tussen westers en niet-westers kiest de progressieve intellectueel voor niet-westers’.

  Dus de belasting van het Westerse milieu moet wijken voor de niet Westerse migrant? Misschien zijn de wetten van Croughs ook aan een update toe.

  • Inderdaad. Hoveel ‘vluchtelingen’ kun je huisvesten in een gemiddelde tuin in Aerdenhout, Wassenaar of rondom Laren? En hoeveel containerwoningen passen in zo’n tuin? Laat ze daar maar beginnen. Dan kan koetje boe in de wei blijven rondhulppelen.

  • Waarom horen we nog dagelijks over de slavenhandel door het Westen, sorry, de blanke mens, en wordt in alle talen gezwegen over dezelfde praktijken door de Joden? (die zoals met alles, merkwaardig oververtegenwoordigd waren, ook in het wijzen naar de schuld van de blanke mens, en die zwaar ondervertegenwoordigd waren bij het pleiten voor de afschaffing van slavernij).
   Waarom wijst Hijseenberg eigenlijk naar Arabieren… toeval…?

   • kun je niet lezen? ik quote Croughs.

    en wat insinueer je nu eigenlijk?

   • @Hijseenberg

    Het is nogal een warhoofd. Vindt het plebs niet geschikt om over hun eigen leven te beschikken, want democratie leidt tot tirannie, maar kiest wel voor een minarchie met een elite die wetten maakt voor ons eigen bestwil. Alsof je ook een klein beetje zwanger kan zijn. ­čśü

 2. Iedere asielzoeker die zich in NL vestigt, vergroot de impact op de natuur hier. Op termijn wordt dat nog erger, want hoe welvarender iemand wordt, hoe groter zijn impact.

  Het juiste beleid zou dan opvang in de regio zijn, omdat je dan de bevolking meer spreid over de wereld ipv in een klein land concentreert.

  Als de wokisten werkelijk met de mensen voor wie zij zeggen op te komen waren begaan, dan hielpen zij hen hun eigen land op te bouwen ipv dit land af te breken.

  Maar blijkbaar vinden zij hun eigen agenda belangrijker.

  https://twitter.com/a_vermeij/status/1125820366943916032

  • Vreemd, iemand die de radicale intellectueel uit Joods milieu, Karl Popper citeert, waar George Soros & Co hun multiculturele open samenleving op baseren, en het dan heeft over het land afbreken.
   En dan was Popper nog wel een dusdanige idioot, dat hij democratie propageerde, terwijl democratie zoals Plato en vele andere filosofen al doorhadden, leidt tot tirannie en dictatuur. En die tirannie en dictatuur, als ze al niet is uitgebroken, staat voor de deur.

   • Welnee. Mensen willen juist meer vrijheid. Daar moet je altijd voor vechten.

    “There is no greater power in the universe than the need for freedom. Against that power tyrants and dictators and armies cannot stand. The Centauri learned that lesson once. We will teach it to them again.”

    ~ Babylon 5,

  • Je weet toch hoe ze dat hier oplossen.
   Dan huren ze gewoon een cruise schip voor 1000 personen voor een paar jaar of een hotel met elke dag een doorlopend buffet met een 5 gangen diner.
   Dan kan je net zolang een feestje geven als dat je maar wilt.
   De enige voorwaarde is dat je geen Nederlands paspoort moet hebben om mee te mogen doen.

   Tenslotte wordt het toch betaald door dezelfde personen die hun feest beperkten tot 5 personen.
   Zolang je de rekening toch niet zelf hoeft te betalen kan je iedereen uitnodigen die je maar wilt voor net zolang als je maar wilt.

Comments are closed.