Luister Vrijheidradio via: Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we het volgende nieuws:

 1. Iemand betaalde €500.000 aan transactiekosten om slechts €200 aan bitcoin te verplaatsen
 2. GroenLinks-PvdA wil cryptomining aan banden leggen
 3. Economische groei stagneert: Nederland harder geraakt dan andere eurolanden
 4. OM vervolgt Forum-Kamerlid Gideon van Meijeren voor opruiing: ‘Heksenjacht tegen mij’
 5. Nieuwe hoofdredacteur NU.nl: ‘Wil de bezoeker dichter bij onze experts brengen’
 6. Von der Leyen wil einde aan goedkope Chinese auto’s in Europa: ‘Verstoort onze markt’
 7. Aardappelboeren moeten oogsten voor 1 oktober: ‘Maar de natuur kan je niet plannen’
 8. Studie: Uitkoop duizenden boeren helpt natuur nauwelijks
 9. Arbeider woedend over de #A12blokkade
 10. Politie wil politieke bemiddelaar om klimaatblokkades te stoppen
 11. Oekraïens onderzoek: corruptie schadelijker dan Russische invasie
 12. Wapenpakket VS bevat verarmd uranium: ‘Het is licht radioactief, maar vooral heel giftig’
 13. CIA-functionarissen hebben zwijggeld gebruikt om Covid Lab-lektheorie te begraven
 14. Personeel Witte Huis kapt Joe Biden midden in zin af en beëindigt abrupt de persconferentie

Presentatie: Peter, Klaas en Johan

14 REACTIES

 1. Over “CIA-functionarissen” (punt 13) gesproken. Ik kwam een verhaal/opmerking tegen dat het parlement (Omtzicht en BBB ook?) al heeft ingestemd met het verdrag dat de WHO (bijna) absolute macht geeft in NL als deze zelfde WHO een “pandemie” uitroept als er weer een griepje rondwaart.

  Weet iemand of dit waar is en welke partijen voor of tegen hebben gestemd? Voor, laat zicht raden: D66, VVD en de andere ja-knikkers van Kabinet Kaag. Wie waren tegen? Is er ergens een lijstje?

  • leuk dat FvD het kwartje van Kok weer uit de sloot haalt. Maar hoop eigenlijk dat ze meer willen snijden dan slechts 12 eurocent.

   Hoe sta je overigens jegens de FvD standpunten mbt Oekraine? Ik meen me te herinneren dat je er wat anders tegen aan keek dan wat ik Baudet en Pepijn nu hoor roepen.

   • Aan de motie om het Kwartje van Kok af te schaffen kan je de ware aard van partijen zien. De autopartij bij uitstek, de VVD is tegen. Ook Omtzigt en de SP zijn tegen.

   • Het NL belastingstelsel moet toch een keer drastisch worden hervormd. De enorme collectieve lastendruk wordt nu voor de helft van de bevolking verzacht door het toeslagenstelsel. Maar dat kraakt en piept aan alle kanten.

    Een ingrijpende, maar makkelijk uitvoerbare hervorming zou het afschaffen van alle belastingen op producten en diensten zijn. Nu hebben we belasting op inkomen, maar zodra je dat geld uitgeeft, moet je er opnieuw belasting over betalen in de vorm van BTW en accijns. Dat is dubbelop en dubbele belastingheffing wordt in de meeste jurisprudentie als onwettig gezien.

    Afschaffen van de BTW (77,8 miljard) geeft uiteraard een enorme koopkracht verbetering. Om het te kunnen betalen zal de overheid een grote uitgave post moeten schrappen, bv de zorg (105,9 miljard). De zorg is zo’n complete chaos dat men er wss wel vanaf wil. De zorgpremies (51,5 miljard) moet men dan ook teruggeven aan de burger, zodat die geld heeft om zijn eigen zorg in te kopen. Netto is er dan 23,4 miljard aan koopkracht verbetering.

   • Ik vind, dat het NAP gehandhaafd moet worden. FVD ziet, net als Poetin, de NATO als agressor, waardoor de Russische inval in Oekraïne gerechtvaardigd zou zijn, maar dat is een pot verwijt de ketel verhaal. Oekraïne is een soeverein land dat Rusland nooit iets heeft aangedaan en de Russen hebben er niets te zoeken.

    FVD ziet Poetin als een conservatieve nationalist en een beschermer van oude Europese waarden. Daarom steunen ze hem. Dat ben ik niet met ze eens. Poetin is een ordinaire dictator die we kunnen missen als kiespijn.

    Dat neemt niet weg, dat FVD de enige partij is, op de LP na, die libertarische standpunten wil realiseren. Daarom steun in ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in