Terwijl Rand Paul (oogarts, kandidaat midterms, 2 nov.) inmiddels op de cover van TIME magazine staat (voor de minder principiëlen, zoals het hoort), moeten we het in Nederland doen met een medialandschap dat zeer gekleurd bericht over de Tea Party. Een beweging bestaande uit burgers zoals u en ik die pleiten voor een fors kleinere overheid. Inmiddels is er zelfs een Tea Party in ons eigen Nederland. Voor de cultureel-marxistische… eh pardon ‘progressieve’ Volkskrant elite is deze snel groeiende drang naar vrijheid volstrekt onacceptabel. De 10 grootste MSM leugens op een rij:

10. De Tea Party bestaat uit lieden die niet kunnen besturen.

We beginnen met een inkoppertje. Het niet kunnen besturen argument komt van lieden die graag willen besturen. Lieden die menen dan de wereldeconomie stil zou komen te vallen als ze er niet met een dikke staatshand aan zouden mogen zitten. Mensen die verliefd zijn op jasje dasje politici, die heilig geloven in hun magische krachten. De algemene tendens van de Tea Party is die van de kleinere gelimiteerde overheid. Er worden dus departementen geschrapt. Wat is er zo moeilijk aan iets niet doen? Zelfs al waren het complete idioten (wat ze doorgaans niet zijn).

9.  De door Jon Stewart georganiseerde Rally To Restore Sanity is van belang.

Heeft u zich ook zo geïrriteerd? Maandenlang moeten we het slappe gezeik aanhoren over hoe verschrikkelijk die Tea Party beweging wel niet is. Volkskrant, Trouw, NRC, JOOP, VARA meuk en andere publieke omroep troep. Iedereen eigenlijk die gevangen zit in het links-rechts paradigma en zich graag bevredigt bij het idee van een niet groeiende of krimpende economie. Na al die massale en ontelbare Tea Party rallies komt er dan een keer een tegengeluid van beroepsliberaal (‘liberal’) Jon Stewart en het lijkt alsof Jezus zelf teruggekeerd is op aarde. Vergeet Jon Stewart, die man is niet interessant. Hoeveel gevulde busjes de Huffington Post er ook heen stuurt, het komt niet echt uit het volk. Nep.

8. De Tea Party bestaat uit religieuze freaks.

De Tea Party bestaat uit twee kampen. Een libertarisch kamp en een conservatief kamp. Vooral bij het laatste kamp lopen er flink wat religieuzen rond. Maar wat is daar mis mee? Wanneer is een gelovige een freak? De mensen die het roepen zijn pas freaks. Het geloof in Amerika is van een heel ander kaliber dan dat socialistische gebral van de ChristenUnie in Nederland. Het is gebaseerd op hoop, op vertrouwen in de toekomst. Iets van je leven maken. En dat zeg ik dan als atheïst.

7. De Tea Party wordt gefinancierd door het grootkapitaal.

Ja, ja. Ik heb het begrepen. De broertjes Koch pompen hier en daar wat centen rond. Tea Party steunen = lage belastingen voor de rijken. Dat soort werk. Niet dus. Althans, wel die lage (liefst afgeschafte) belastingen, maar dat is niet de basisgedachte. De Koch’s zijn hele respectabele mensen. Een van de heren was voormalig presidentskandidaat voor de Libertarian Party. Ze runnen een miljardenconcern, scheppen welvaart en werk. Stel dat ze elke Tea Party ganger 5.000 dollar gegeven hadden, dan vond ik het nog best. Het punt is namelijk dat er niets mis is met het financieren van een boodschap die WAAR is. Ten tweede is het hele verhaal natuurlijk zo overdreven als maar kan. De Tea Party is begonnen via de presidentiele campagne van Ron Paul, en dat was puur grass-roots. Net zoals 95% van de beweging dat nu nog is.

6. De Tea Party is een homogene beweging.

Fout. Zoals ik al aangaf heb je een libertarisch kamp een conservatief kamp. Het is begonnen als libertarische beweging, en gaandeweg vond er iets plaats wat je een takeover kan noemen. Dat conservatieve kamp is trouwens niet zo idioot als Nieuwsuur je wilt laten geloven. Ik zeg het verkeerd. Nieuwsuur en andere staatspropaganda zijn volstrekt idioot. En de conservatieve, Burkeaanse Tea Party gangers zijn best mooie mensen. Ze hangen zelfs een beetje tegen het libertarisme aan. Als je naar de retoriek kijkt tenminste. Lastig.

5. De juiste benaming voor het niet-conservatieve kamp is ‘libertair’.

Als mensen die begrijpen wat het libertarisme is, de term libertair gebruiken erger ik me er niet aan. De MSM Elite weet echter 100% zeker niet waar libertarisme voor staat. Om het voor eens en altijd recht te zetten: in Nederland is de term libertarisme al decennia lang gebezigd. De politieke partij heet ook de libertarische partij. Noem het beestje bij zijn echte naam als je het wilt aanvallen, MSM journalisten.

4. De Tea Party is extreem.

Extreem is dat eeuwige links/rechts paradigma. Het handjeklap spel van het establishment. Als vrijheid extreem is ben ik graag extreem.

3. Sarah Palin en Glenn Beck zijn de originele boegbeelden van de Tea Party.

Weer fout. Ron Paul en in mindere mate Alex Jones zijn degene geweest die het startschot voor de Tea Party gegeven hebben (de recente versie). Het is mij onduidelijk waar Palin en Beck precies voor staan. Laten we hopen dat het de goede kant uitgaat. Maar goed, dat heb je met volksbewegingen. Het is vaak een mengelmoesje. Niet zichtbaar voor de hersendode en luie Trouw journalist natuurlijk.

2. De Tea Party en de PVV zijn beide reactionaire populistische partijen.

Reactionair en populistisch. wat betekent dat nu eigenlijk. Het volk dat oude waarden wilt herstellen. De waarden van de geliefde Founding Fathers in het geval van de Tea Party. De vergelijking met Wilders klopt niet echt. Hij wordt natuurlijk graag gemaakt door de MSM Elite, Wilders is voor hun de vleesgeworden Satan. Als je van Grote Overheid houdt breng je dat beeld graag in samenspan met zo een Tea Party beweging. Wilders is een mensch met een effectief assortiment aan anti collectivistische retoriek. Maar voor een kleine overheid is hij zeker niet. Foute vergelijking dus.

1. De Tea Party bestaat uit racisten.

Het meest lage trucje heb ik maar op nummer 1 gezet. Het non-argument dat vaak gebruikt wordt als laatste redmiddel van de Big Government fetisjisten. Zodra er ook maar gesproken wordt over ‘verschrikkelijkheden’ als het afschaffen van staatsonderwijs of het terugdraaien van ObamaCare wordt het racisme verhaal weer van stal gehaald.

Bekijk het onderstaande filmpje eens waar verschillende zwarte Amerikanen op een Tea Party rally aan het woord komen. Speciaal voor Francisco van Jole en andere Media Elites die hun geliefde alleenrecht op moraliteit graag middels leugens verkopen.

http://www.youtube.com/watch?v=P1CLPhz0DHM

Stuur dit artikel door naar al uw kennissen en naar redacteuren van de Mainstream Media die dergelijke leugens verkondigen. Doe dan.

36 REACTIES

 1. ‘Racisme’ is de eerste pavlovreactie die links noemt zodra je geen stijve jongeheer krijgt bij de gedachte aan de JezusPresident, die toch weinig anders doet dan de door links gehate George W. Niet serieus te nemen als argument. Niemand heeft mijn ‘waarom’ goed kunnen beantwoorden. Dus links is zelf racistisch door van alles een rassenkwestie te maken.

  Populisme vind ik geen vies woord. Het is de tegenhanger van ‘elitair’. En dat is wat de Nederlandse partijen en media zijn. Arrogant, voor de elite en de dikbetaalde baantjes die deze aan loyale aanhangers uitdeelt. Eigenbelang dus. Doen wat de inwoners van een gebied in meerderheid willen heet toch ‘democratie’. Dus links+MSM pleiten voor dictatuur?

 2. Goed geparst! Wat te denken van de fascistische Soros, die een compleet mediacircus heeft opgetuigd voor het pushen van de linkse kerk. Miljoenen zijn er al in gegaan.
  Veel van deze haat en laster is propaganda, maar ook deels psychologische projectie. Volgende week gaat het hele BDS syndrome weer los!
  Weet je nog die Nazi versus Antifa demo in Adam? Blijkt 1500 man Europees publiek, 6 internationale sprekers waaronder Elisabeth Sabaditsch-Wolff. We zijn weer belazerd!
  Overigens kun je hier de petitie tekenen voor bezuigingen op de perfide staatsomroep http://ow.ly/31Suh

 3. Deze wou ik nog meegeven. PvdA’er Maarten van Rossem was er snel bij om de NL versie van de Angry Mob te introduceren: de Boze Burger. Hij heeft zich ook bijzonder snel het geuzenetiket ‘elite’ opgeplakt. Wat niet tot deze domoren doordringt, is dat een elite ontstaat wanneer de regenten hun legitimiteit hebben verloren.

  pcrs [10] reageerde op deze reactie.

 4. @Devidas [11]: Dat lijkt me niet slim. Direct zeggen dat je een elite bent die het domme volk moet regeren is iets te expliciet. Het domme volk accepteert dat soort onsubtiele sturing meestal niet.
  Het valt me wel vaker op dat de linksmens de laatste tijd wat wilder en blinder om zich heen aan het slaan is. Het truukje om je tegenstander fascist, rascist en gierige materialist te noemen en dan te wachten tot zijn eigen schuldgevoel hem in brand steekt, was al ouder, maar de laatste tijd wordt het heel onsubtiel gebruikt. In de eerste 3 zinnen van het gesprek, krijg je alles al naar je hoofd.

 5. Ik ben gelukkig niet de enige die deze hetze opvalt.
  Natuurlijk zitten er bedenkelijke figuren in deze niet-homogene protestgroep.
  Er is echter één ding dat ze bindt en dat is verzet tegen het misdadige beleid van de Fed en hun Wallstreet puppet Obama.
  Ook die reli-fanaten hebben, hoewel ik er niks mee heb, mijn zegen omdat ze strijden tegen iets groters/verderfelijkers.

  Het lijkt er op dat de democraten nu bezig zijn om de beweging van binnenuit kapot te maken. Infiltreer wat gekkies in deze beweging zoals Palin en dat anti-masturbatie vrouwtje in de beweging en vergroot dit uit via de door jou gespekte mediavrienden. De nederlandse linkse slapjanussenmedia loopt natuurlijk kritiekloos achter alles wat pro-Obama is aan.

  Of infiltreer in de beweging onder het mom van binnenlandse “veiligheid”;

  http://zaplog.nl/zaplog/article/topadviseur_obama_wil_cognitieve_infiltratie_van_complot_aanhangers_9_11

  Ik ben geen alu-hoedje maar acht het zeer wel mogelijk dat puppet Obama tot dergelijke criminele dingen in staat is. Eeen kat in het nauw zullen we maar zeggen…..

 6. Teaparty is een ” party” net als alle anderen.
  het blijven mensen gefinancierd door interesse groepen die wederdienst verwachten.
  Het zijn gewoon politici net als alle anderen.

  Kijk niet naar waar ze voor pleiten.. kijk naar wat ze daadwerkelijk DOEN! en ZIJN!

  Stef Molyneux had hier een leuke over waar ook de TEA party bij betrokken was.
  Idiocy of politicians of politics.

 7. @Devidas [18]:

  Overigens, tea party smea party, labels plakken in Amerika heeft net zoveel zin als de links/rechts discussie in Nederland. Dat deden we in 1980. In Amerika heerst de 1%, het is een corpocratie (erg goede label overigens) geworden waar vriendjes jou ondersteunen en fraude de dagelijkse gang van zaken is.
  Amerika heeft zijn tijd gehad van 1945-1960, daarna is er een zeepbel ontstaan gefinancierd door goedkoop geld waarvan iedereen geprofiteerd heeft. Deze zeepbel klapt nu uit elkaar en zal Amerika in een beerput laten zakken van vuur en geweld. Gewoon omdat er geen oplossing is. Het is te laat. Er was nog wat valse hoop met het aantreden van Obama. Tea party komt als “mostert na de maaltijd”. En die maaltijd van 1960 – nu was enorm. Maar nu is het tijd voor de rekening…

 8. Maar als wij toch labels plakken lijkt “koffieclub” (of ‘koffieklup’ in linkstaal) mij een mooie. Die bekt wel goed en laat zien dat meedoen aan deze niet voor iedereen is weggelegd. Is weer eens wat anders dan een theekransje.

Comments are closed.