Vrijspreker: Wat is Uw kijk op de verschrikkelijke terreuraanslag vrijdag in Noorwegen?

Opperdienaar: Na jarenlang porren in het wespennest van het Midden Oosten, treiteren van Palestijnen en recentelijk nog het doden van de zoon van Kadhaffi, leek eindelijk de lang verwachtte terugslag te zijn gekomen waar wij machthebbers op aansturen. De terugslag die het mogelijk maakt om de politiestaat verder in te voeren voor de nu overduidelijke bescherming van de belastingkoeien die in paniek in het rondrennen.

Vrijspreker: Onlangs werd ook al bekend dat de Amerikaanse overheid wapens gaf aan Mexicaanse drugshandelaren. Operatie blowback is in volle gang.

Opperdienaar: Ja, die zijn ook goed bezig. Maar terug naar vrijdag, de Amerikaanse TV Presentator Anderson Cooper zat al voor de camera’s met zijn Jihadi expert om de zaak te duiden, toen hem in het oor gefluisterd werd dat het om een christelijke blanke Noor ging die een hekel aan islam en cultuur Marxisme heeft. Deze informatie werd weggewuifd door de Jihad expert.

Vrijspreker: De media ratelde nog 2 a 3 uur door over Al Qaeda, die zaten kennelijk ook al te wachten op een vergelding. Het menselijk brein schakelt moeizaam om als het eenmaal iets verwacht.

Opperdienaar: Ach het maakt eigenlijk niet uit wie de zaak opblaast, voor ons is het een win win situatie. Wij krijgen altijd meer macht.

Vrijspreker: Net als in Alphen aan de Rijn had de schutter ook hier een overheidsuniform aan. Ook hier kon de schutter lange tijd (1.5 uur) zijn gang gaan tussen 5 a 6 honderd ontwapende jongeren en kampleiding.

Opperdienaar: Het was zelfs zo dat de schutter de jongeren naar zich toe sommeerde, ze de autoriteit in uniform niet alleen gehoorzaamden, maar zelfs naar het uniform toesprongen nadat hij begon te schieten, in de veronderstelling dat die een oefening met ze wilde doen voor hun veiligheid. De lagen symboliek die hier in zitten in relatie tot de staat, daar begin ik maar niet over.

Vrijspreker: De onderdanen geven de reactie waarmee ze zijn geprogrammeerd:”Neem de onderdanen onder bedreiging van wapens alle wapens af”

Opperdienaar: Die eis kunnen we als overheid inwilligen, zodat de slaven de illusie kunnen behouden dat ze controle hebben over hun overheid.

Vrijspreker: Op de forums probeert iedereen de moordenaar aan de politieke stroming van zijn vijand te koppelen als een soort handgranaat.

Opperdienaar: Ja, hij was een christen, hij was een zionist, hij was een nationalist, hij was rechts, hij was homo en anti racistisch, een hoop correlaties, waar niet veel mee te doen valt. Zoals bekend is uit de wetenschap kun je uit een correlatie geen oorzaak gevolg verband afleiden, tenzij je 1 van de factoren controleert.

Vrijspreker: Wat waren de jongeren op het eiland aan het doen?

Opperdienaar: Het was een politiek jeugdkamp en zoals het de lezers inmiddels wel bekend is, gaat het er bij politiek om, de dreiging van de geüniformeerde geweldsmonopolist op je poltieke tegenstanders te richten. De jongeren kregen op het eiland dus onderwijs over hoe een geüniformeerd geweldsmonopolie met voldoende machtsoverwicht een samenleving rechtvaardiger kan maken.

Vrijspreker: Hmm, wat te denken van de reaktie van de politiek?

Opperdienaar: De EU, VS en Nato (kennelijk is deze laatste ook een soort regering),veroordeelden de aanslagen. Dat is dan altijd even afwachten als er meer dan 90 mensen zijn vermoord, of ze dat veroordelen. De Nato heeft zelf in de laatste maanden waarschijnlijk 90 mensen vermoord in Libië, dus die moeten even de keel schrapen. Je vraagt je af of daar lang over vergaderd is en of er nog tegenstemmers waren.

De reactie van de Noorse premier was overtuigend. De dader was een christelijke nationalist, dus nadat je de 74 jarige christelijke koning Harald V in veiligheid hebt gebracht, is het eerste wat je zegt als premier:”We zijn een klein maar trots land. Ze zullen ons niet stoppen Noorwegen te zijn. We zullen terugslaan met meer democratie. Het antwoord op geweld is meer democratie”.

Ik denk niet dat het het doel was van de nationalistische dader om mensen ervan te weerhouden ‘Noorwegen te zijn’. Het is de gebruikelijke escalatie van meer dreiging tegen dreiging, een prima strategie om de politiestaat te escaleren, naast het veel bredere indoctrinatie zoals hier uitgelegd door een ex KGB officier.

Vrijspreker: Helaas dasestreus voor een betere samenleving. Wat te denken van de familie?

Opperdienaar: Zijn vader was diplomaat, kreeg daarvoor geld van de overheid en leeft nu gepensioneerd in Frankrijk. Zijn ouders scheidden echter toen hij 1 jaar oud was en zijn moeder hertrouwde met een majoor uit het leger die inmiddels ook met pensioen is en die nu zijn tijd voornamelijk met Thaise prostituees doorbrengt. Zijn vader heeft alle contact met zijn kinderen verbroken en heeft Anders nooit meer gesproken na zijn 15-16de.  “Toen had hij geen politieke ideeën” was zijn reactie.

101 REACTIES

 1. Als ik eerlijk ben is dit niet meer dan een incident. Er lopen genoeg maloten op deze aardkloot. In NL vooral een groot kliekje in Den Haag.

  Maar toen ik het hoorden van me paps. Dacht ik gelijk al. Op wie word dit nu weer geschoven en wie gaat hier nu weer ze voordeel er proberen uit te trekken.

  Eigenlijk moet je als maatschappij en individueel deze gebeurtenis niet veel meer aandacht geven dan alleen maar rouwen. En zorgen dat die kerel of nooit meer vrijkomt of gewoon ze cel in lopen en een nekschot geven. En alle bullshit eromheen negeren dus ook die bullshit medeleven van de overheid en de plannen die ze hier voor willen gebruiken om herhaling te voorkomen… Dus als ze met nieuwe preventie voorstellen komen. Goed doornemen en waarschynlijk dus ook gelijk boycotten.

  Voor de rest

  Shit happends. Life is brutal

  pcrs [2] reageerde op deze reactie.
  Marlies [7] reageerde op deze reactie.

 2. @Drfunk83 [1]: Toch denk ik dat het belangrijk is om te kijken wat dit soort monsters voortbrengt. De holocaust was ook een incident, maar als je dan wat beter kijkt, toch wel 1 die meerdere keren in de geschiedenis is voortgekomen.
  Dit is ook al meerdere keren voortgekomen. Ik kan me voorstellen dat mensen het proberen te profilen. Het punt van aandacht geven is altijd moeilijk aangezien deze figuur daar zeker op uit is.

  Drfunk83 [3] reageerde op deze reactie.

 3. @pcrs [2]:

  Maar dat is het juist alles wat er gebeurt is 9 van de 10 x eerder gebeurt. En daar is ook genoeg aandacht aangegeven en preventie maatregelen genomen. Maar net als een bacterie of virus pas het zich weer aan en komt het op een ander manier weer terug.

  Soms gebeuren dingen omdat ze gebeuren. En kan je er je lessen proberen uit te trekken, maar kom je er toch achter dat het een herhaling van is in een ander jasje.

  We leven onderhand met 7 miljard mensen en daar zitten er genoeg bij die door de meest simpele redeneringen/overtuigingen getriggerd kunnen worden en tot de mafste dingen in staat zijn. Soms moeten die dingen misschien wel eens gebeuren om te zien wat de consequenties zijn van bepaalde handelingen en maatschappelijke druk. Who knows?.

  .

  Forest gump. Quote. Life is like a box of chocolates you never know what you get NeXT.

  pcrs [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Drfunk83 [3]: “Soms gebeuren dingen omdat ze gebeuren. ”
  Sorry, maar alles heeft oorzaken. Dingen die geen oorzaken hebben noemen we wonderen.
  Als er nog 10 andere jongens in een nationalistisch land opgroeiden en wiens ouders vroeg scheidden en die gelovig waren, maar die niet tot een aanslag overgingen, dan moet er een verschil zijn waarom zij daat niet eindigden en hij wel.
  @keuleniscool [4]:
  Jij gelooft ook bepaalde dingen echt, bijvoorbeeld dat geloof meer kapot maakt dan anderen denken. Aan dingen geloven, valt niet te ontkomen en ik doe het elke dag vele malen. Dingen geloven die niet bestaan of niet waar zijn, daar is wel wat mis mee.
  Afijn, ik geloof dat ik vandaag naar mijn werk moet en ik geloof dat ik de fiets ga nemen.

  Liberty 5-3000 [10] reageerde op deze reactie.

 5. Wat ook belangrijk is is dat zijn moeder eerst een consul trouwde en daarna een majoor. Beide geuniformeerde types. Hij deed zijn aanslag in uniform wilde verder in de rechtszaal in uniform verschijnen.

 6. Goed dat de auteur niet over ‘onschuldige kinderen’ begint, want deze kinderen werden gedrild tot de vijanden van de vrijheid van straks. Hoewel dat die kinderen niet te verwijten valt is dit de basis geweest voor de keuze van deze ‘verlosser’. Anders had hij deze slachting op een willekeurig strand kunnen organiseren.

  Een tweesnijdend zwaard: enerzijds het uitschakelen van kindsoldaten, anderzijds het treffen van de ouders die hun kinderen willen en wetens middels deze indoctrinatiekampen tot socialistische geweldsplegers ‘opleiden’. Zo bezien een zeer rationele keuze, en een ‘verzetsdaad’ van formaat.

  Kindsoldaten, of meer algemeen, misbruik van kinderen voor politieke doelstellingen (tegenwoordig zelfs in reclame-uitingen) is een typisch fenomeen van socialisme, communisme en islamisme. Bij klassiek liberalen komt dat niet voor. Voor islamitische kinderen is onlangs zelfs een nieuwe tekenfilm uitgebracht: de verheerlijking van het doden van ongelovigen, in Disney stijl, al dan niet als plofkip. De verontwaardiging daarover is oorverdovend (quod non).

  Wie de video van Breivik heeft bekeken, en zijn manifest heeft gelezen, kan niet anders dan concluderen dat hij (bijna) feilloos doorhad wat er aan de hand is, en hoe de westerse overheden het probleem zijn, niet de islam, die slechts als instrument voor de doelstellingen van die overheden door die overheden wordt misbruikt.

  Wat hij helaas niet heeft ingezien is dat zijn actie eveneens deel was van dat beleid, en dat hij in zijn poging tot verzet zich tot instrument van zijn vijand heeft gemaakt. Door het steeds immoreler worden van (de vertegenwoordigers van) de staat en het steeds verder opvoeren van de druk op vrijheidsliefhebbers is deze actie domweg uitgelokt, en dat zal zichtbaar worden in de allang geplande reactie hierop.

  Wat ook uit de video en het manifest naar voren komt is dat deze Noor een psychische stoornis had: hij zag zichzelf als de verlosser, als een moderne kruisvaarder, als iemand die in de geschiedenisboeken als een held herdacht zou worden. Megalomane trekjes dus. En waarschijnlijk zijn het deze trekjes gweest die hem deden menen dat zijn daad gerechtvaardigd was.

  Dat was het natuurlijk niet. Hoewel op veel blogs de auteurs het verwijt krijgen slechts vanachter hun toetsenbord hun gal te spuwen maar concreet niets doen is het woordwapen een betere keuze dan het moordwapen, zelfs al zou deze actie met enige goede wil onder zelfverdediging te klasseren zijn, als een daad van verzet.

  Maar verzet tegen burgers is nog altijd terrorisme. Verzet behoort de kopstukken van de ‘vijand’ aan te pakken, militaire doelen, beleidsmakers, en bestuurders. Niet de gewone burger. En zeker geen kinderen. Menselijkerwijs kan deze daad dan ook alleen maar afgekeurd worden, hoe duidelijk de afwegingen erachter ook zijn.

  Wat deze actie wel weer fijntjes illustreert is hoe geweldig het voor overheden en dit soort activisten is dat de brave burger geen wapens mag dragen. Prijsschieten zonder risico van verzet.

  Second Amendment for Dummies
  pcrs [9] reageerde op deze reactie.

 7. @Marlies [7]: in principe niets, behalve dat de navo de ene slachting veroordeelt en de andere pleegt.

  @lonelymind [8]: Ik geloof niet dat de dader een principieel probleem met de staat had. Het was een nationalist die van uniformen hield. Als de staat gebruikt zou worden om Noren er van te weerhouden zaken te doen met islamieten, zou hij er geen probleem mee hebben gehad, ook niet met geweldsinitiatie. Ik denk ook niet dat hij feilloos doorhad wat er gebeurt.

 8. Quote: ‘Wat is Uw kijk op de verschrikkelijke terreuraanslag vrijdag in Noorwegen?’

  In het oude Babylon deden ze ook aan multicultuur, beter bekend als ‘de toren van Babel’. God kwam langs en blies alles omver.

  Achter de multiculturele ideologie van nu schuilen dezelfde demonen als destijds in Babylon. De bastaards (half mens, half duivel) fungeren als hogepriester, de gelovigen volgen gehoorzaam.

  Satan en zijn demonen willen de hele wereld domineren. De hogepriesters van de Satanskerk zie je altijd als verbinding tussen de demonische en de stoffelijke dimensie.

  Breivik ging de Babylonische toren binnen en doodde een aantal gelovigen. Satan, de demonen, de bastaards en hun volgelingen zijn nu vast boos. Maar ze hebben het recht om terug te keren naar de Hel, waar ze thuishoren.

  Binnenkort komen de hogepriesters met een antwoord van Mr. Satan himself.
  pcrs [13] reageerde op deze reactie.
  Ron Paul Fan [17] reageerde op deze reactie.

 9. Als andere mensen er één of ander raar geloof op na houden dan moeten ze dat zelf weten. Maar als die gelovigen hun geloof aan je opdringen, sterker, hun destructieve ideeën bij wet aan je opleggen, dan ontstaat er frictie.

  Bij Breivik die opgroeide in het multiculturele Oslo was de frustratie blijkbaar erg ver opgelopen.

  Laat de multiculturisten in een kansenwijk gaan wonen, inclusief Bea. Hek eromheen en klaar. Maar ik denk overigens niet dat de kansenmensen erg blij met de multicul-gelovigen zijn.

  Zelfs de hogepriesters van de multicul weigeren hun kinderen te offeren op het multiculturele altaar. Eerst vertrok Paul Rosenmuller naar een blank-Joodse wijk, gevolgd door Femke Halsema. Hun kinderen haalden ze van de zwarte school en stuurden ze naar een blank-Joodse school.
  Ron Paul Fan [15] reageerde op deze reactie.

 10. Probeer hier maar eens verstandige woorden voor te vinden voor wat zich heeft afgespeeld in en om Oslo. Interessant is het om commentaren te lezen op de sites van de Telegraaf of Elsevier. Iedereen veroordeelt de daad, maar heel veel postjes bevatten dan tevens een ‘maar’.

  Het was een verschrikkelijke daad, de schutter zelf noemt het een verschrikkelijke daad. Hij verdient de maximale straf hiervoor en zal die krijgen en dan vervolgens de meedogenloze hardheid van het Noorse penentiaire systeem moeten ondergaan:

  http://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-1384308/Norways-controversial-cushy-prison-experiment–catch-UK.html

  Toch moet ik bekennen dat ik niet zo geschokt was als bij de moorden op Fortuyn en van Gogh en dat ik me voelde als een hard-core PvdA-stemmer bij het zien van het lichaam van Fortuyn in het mediapark. Wat de schutter gedaan heeft was volstrekt logisch vanuit zijn wereldbeeld, een wereldbeeld/toekomstinschatting die ik grotendeels deel en die inderdaad geheel in lijn is met de ‘Gates of Vienna’ filosofie van Wilders. Als we doorgaan met niets doen, dan zijn we er geweest als herkenbare Europese maatschappij. De schutter wist dat en besloot een daad te stellen tegen de geplande sociocide om een maximale schok te bereiken. En dat is gelukt. Big-time. De kogels kwamen deze keer van rechts, zodat vanaf nu de linkse rakkertjes eveneens moeten gaan overwegen om toch maar een kogelvrijvest te gaan dragen tijdens het vergaderen. Het zal ook wel niet de laatste schietpartij zijn, eerder een begin van herleving van jaren dertig toestanden. Aan de andere kant moet ik nog zien of links de hardheid kan opbrengen om daadwerkelijk de kant te kiezen van de derde wereld en openlijk politiek te gaan bedrijven tegen de autochtone bevolking. Als ik de nieren proef van de kopstukken van links Nederland als Witteman en Tromp dan zie ik dat ze angst hebben en dat is een goed teken.

  Ik moet overigens nog zien of een en ander inderdaad tot 2083 gaat duren. Het zou me niets verwonderen als deze Noor al in 2018 minister van Uitzetting…. ehhh Emigratiezaken is. In tijden van sociale omwentelingen zijn de gevangenissen nu eenmaal de antichambres van de macht. Havel en Walesa zaten ook eerst in de petoet alvorens ze president werden, al hebben die natuurlijk geen jonge onschuldige communisten overhoop geschoten. Hitler en Mandela hetzelfde laken een pak.

  De tijd zal het leren.

 11. @Nico de Geit [12]: “Eerst vertrok Paul Rosenmuller naar een blank-Joodse wijk, gevolgd door Femke Halsema. Hun kinderen haalden ze van de zwarte school en stuurden ze naar een blank-Joodse school.”

  Femke Halsema: “mijn kinderen zijn geen sociaal experiment”.

  Dat was de echte reden waarom ze uit de politiek opduvelde, ze geloofde niet meer in haar eigen idealen en maakte dat ze weg kwam en ze hoopt dat ze aldus het lot van de kaalgeschoren NSB-vrouwen kan ontlopen. Maar als ik haar was zou ik toch maar een open end ticket naar Santiago de Chile hebben klaarliggen in het dressoir. En dat geldt voor vele anderen in de politiek en de media.

 12. @pcrs [13]:

  ‘god bestaat niet geit en satan ook niet. Get over it’.

  Muziekje bij de ‘masquerade’ dan, welkom in ‘The Gold room’:

  http://www.youtube.com/watch?v=ufSlNlguYBI

  Twilight soon will fade,
  I’ll meet you at the masquerade.
  While our hearts are swinging
  To violins singing till dawn.

  Lady dressed in jade,
  Hold me tight at the masquerade.
  If the music halts, dear,
  Then my heart will waltz,
  Dear, right on.

  Twelve o’clock is chiming
  On the clock above.
  Now if you’ll unmask your heart,
  I’ll love you, love you.

  Midnight shadows fade,
  No one else at the masquerade.
  Everything is through, dear,
  But my love for you, dear, lives on.

 13. @Nico de Geit [11]: “In het oude Babylon deden ze ook aan multicultuur, beter bekend als ‘de toren van Babel’. Achter de multiculturele ideologie van nu schuilen dezelfde demonen als destijds in Babylon. De bastaards (half mens, half duivel) fungeren als hogepriester, de gelovigen volgen gehoorzaam.”

  Daar zullen de meesten wel overheen lezen maar Mick Jagger zal het wel snappen; die weet wie de duivel is:

  http://www.lyricsfreak.com/r/rolling+stones/sympathy+for+the+devil_20117881.html

  Nico de Geit [18] reageerde op deze reactie.

 14. @Ron Paul Fan [17]:

  ‘Mick Jagger zal het wel snappen; die weet wie de duivel is’

  Zal best. Maar weet hij wie de ‘lady dressed in jade’ is uit The Masquerade?

  Mick Jagger zingt het liedje Ruby Tuesday, maar beweert stellig het niet geschreven te hebben of te weten wie Ruby Tuesday is. Op de keerzijde van Ruby Tuesday staat ‘Let’s spend the night together’ – in the Gold Room zeker, maskertje op en alles kleurt Ruby-rood.

  Breivik was at the masquerade, misschien kent hij Ruby.

  Waarom vindt The Masquerade eigenlijk in The Gold Room plaats?

  Twilight soon will fade,
  I’ll meet you at the masquerade.

 15. Breivik slachtte 87 jeugdige multiculturisten af. Dat afslachten van jeugdigen is niets bijzonders: de NAVO zaait dood en verderf in Irak, Afghanistan en Libië, vooral kinderen worden daar het slachtoffer van.

  Toch heb ik de indruk dat je verplicht bent een bepaalde mening te hebben omdat anders de staatshyena’s in actie komen. Als de kleinkinderen van Kadaffi omkomen door een NAVO-bombardement mag je dat prachtig vinden en toejuichen. Een bloedbad onder multiculturisten moet je verschrikkelijk vinden, anders ben je een gevaar dat geëlimineerd moet worden.

  pcrs [20] reageerde op deze reactie.

 16. @Nico de Geit [19]: Ik geloof dat het officieele voorschrift is dat je de dood van kinderen in Afghanistan, Libië en Irak, verschrikkelijk, maar helaas noodzakelijk en eigenlijk niet de schuld van degene die de bom afgooide, maar van de lokale heerser die op ‘onze’ olie zit.
  Dat komt door die nieuwe stealth bommenwerpers met tefal anti aanbaklaag, daar rolt de morele verantwoordelijkheid zo vanaf op de lokale heerser, gegarandeerd plakvrij, als water van een eend.

  Nico de Geit [22] reageerde op deze reactie.

 17. @keuleniscool [4]:

  Geloof maakt meer kapot dan je denkt !

  Ik geloof dat dit meer in de lijn van ” blind obedience ” ligt.

  En dat is iets wat ik veel meer tegenkom , en breek mij op dat onderwerp de bek niet open.

  Ga hier niet in snuffelen , het is niet goed voor je gezondheid.

 18. @pcrs [20]:

  ‘verschrikkelijk, maar helaas noodzakelijk en eigenlijk niet de schuld van degene die de bom afgooide, maar van de lokale heerser’

  Zoiets beweerde Breivik ook, hij vond het bloedbad ‘verschrikkelijk maar noodzakelijk’. Mijn vrije interpretatie: hij moest dit wel doen gezien de omstandigheden.

  Je kunt je afvragen in hoeverre hij daar gelijk in had. Nu zal iemand zeggen: ‘maar kinderen afschieten dat doe je niet’. Een actie afkeuren is makkelijk. Maar wat dan wel? Nog langer toekijken? Demonstreren, een handtekeningenactie? Als iedereen zou doen wat Breivik deed was het zo afgelopen met de multikul en het cultuur Marxisme. Komen er nog meer Breiviks?

  Hoe zit het eigenlijk met het Non Agressie Principe (NAP)? Wie begon? Breivik of de overheid? Had Breivik het recht zich te verdedigen tegen een destructieve opdringerige overheid die (op termijn) zijn leven onmogelijk zou maken en had hij het recht het offensief in te zetten?

  En zo nee, wat hij hij dan moeten doen en wanneer heeft hij wel het recht (volgens het NAP) een offensief tegen de overheid te starten? Of moet hij als de democratische overheid dit dicteert zich zonder enig verzet naar de slachtbank laten voeren?

  pcrs [24] reageerde op deze reactie.

 19. ik denk dat de aanslag bedoelt was om mensen wakker te maken. en wakker bedoel ik wakker. op Vrijspreker zie ik veel problemen die de overheid, bedrijfsleven en banken niet goed doen.

  zelfs sommige van ons hebben nog de illusie dat nu ze de waarheid en een sterk woord hebben gelezen over het geldslaaf systeem ze ‘wakker’ zijn.

  maar er is iets belangrijks. onze missie is om terug te gaan naar wie en wat we zijn. ik zie vaak een persoonlijkheid die denk dat zijn hogere zelf is.

  ik merk dat we nog steeds met ons ego bezig zijn, we moeten (of beter gezegd als je wilt) onze ego achter om zo positief gaan denken en handelen. anders blijf je in de val lopen van verdriet, woede, schaamte.
  ik heb veel woede over het onderwijs, die je geen kans biedt voor zelf leren, zelf de stof kiezen waar en wanneer je wilt.
  veel mensen zijn innelijk moe, omdat we de kar van behoudt van succes van hun carrière niet meer kunnen dragen, omdat ze daarvoor mensen moet op opofferen der wel we eigenlijk dat niet willen.
  we worden in het onderwijs tegen elkaar opgestookt van ‘wie heeft de beste cijfers van de klas’
  ik vindt niet meer dat je als je veel geld hebt succes hebt, ik vindt pas als je succes hebt als je van binnen naar buiten jezelf kan zeggen wat je voelt, denk waarneemt en dat ook uitstraalt van positiviteit. mocht je daar geld mee verdienen dan is dat je van harte gegund!!

  ik kan het nog makkelijker zeggen:
  ga niet voor je gelijk, maar voor je geluk
  en
  zeg niet wat je niet wilt, maar wat je wel wilt

  pcrs [25] reageerde op deze reactie.

 20. @Nico de Geit [22]: Iedere agressieveling beweert altijd uit zelfverdediging te handelen, dus je moet altijd even kijken of het onzin is. In het geval van Breivik natuurlijk totale onzin. Het feit dat er iemand op zijn straathoek een broodje kebab verkoopt, belemmert zijn materieel overvloedige leventje in geen enkele mate. Sterker nog hij gooide zijn hele leven weg met deze beslissing. Zelfs als het effect zou hebben, kan hij zijn ideale monokulti samenleving alleen vanuit de bajes waarnemen.
  De kinderen die hij doodmaakte en de willekeurige voorbijgangers die de dood vonden bij de bomexplosie, vormden geen enkele bedreiging voor hem.
  Zelfs als hij alleen politici om had gelegd, had dit hem niet geholpen. Ik verwacht een denderende verkiezingsoverwinning voor de socialisten en zijn geloofsgenoten zullen zich alleen nog anoniem op forumpjes uit durven laten. De invoering van de politiestaat maakt elk protest tegen elk plan van de overheid in de toekomst onmogelijk.
  Het is als met Bush die de patriot act invoert vanwege terroristen en Obama die met hetzelfde machtsapparaat daarna Obamacare er door ramt, met uitzonderingen voor vriendjes.
  Verder is het onzin tegen socialisten te zijn omdat ze buitenlanders toelaten. In de Oekraine laten ze ook buitenlanders toe, maar er komt er geen 1 omdat er niets uit de staatsruif te eten valt. Als je nu eerst eens tegen verplicht meebetalen aan uitkeringen bent, dan zullen de buitenlanders die hier nog komen een verrijking zijn. Dit aangezien per definitie elke vrijwillige interaktie tussen 2 mensen beiden beter denken te worden.

 21. @Thomajo [23]: veel geld verdienen is belangrijk, zodat de overheid veel belasting kan oogsten. Het liefst beide partners aan het werk en de kind bij de creche. Op die manier kunnen 3 salarissen afgetapt worden, terwijl dat er vroeger maar 1 was. Ratten moeten nu eenmaal rennen.

 22. Vrijspreker: Wat is Uw kijk op de verschrikkelijke terreuraanslag vrijdag in Noorwegen?

  Wat een lafaard.

  Ik ben er zelf nog helemaal niet uit wat ik er allemaal van moet denken. Zit eigenlijk met veel onbeantwoorde vragen.

  Ik sta alleszins versteld van de kennis die deze gek had over allerlei zaken, iemand die perfect 2 talig is, auteur, professioneel financieel gokker op de beurs, politicoloog, wapenkenner, chemicus, militair strateeg, historicus en multimedia expert is.

  Lijkt wel te veel om waar te kunnen zijn.

  Ook kan ik me eigenlijk geen aanslag herinneren die zo gestoord was voorbereid, uitgevoerd door 1 persoon? Iemand zonder psychiatrisch verleden zover ik weet.
  Je kan dit toch niet vergelijken met die op Theo
  Van Gogh (rip) die veel gemakkelijker uit te voeren was.

  Ook het doelwit begrijp ik niet, het helpt zijn eigen ideologie toch niet verder achteraf?

  pcrs [27] reageerde op deze reactie.

 23. @surfer [26]:
  “Ook het doelwit begrijp ik niet, het helpt zijn eigen ideologie toch niet verder achteraf?”
  Geen enkele geweldsdaad helpt de ideologie vooruit. Een pistool kan iemand zijn gedachten niet veranderen.
  Toch is het niet uniek. Het was ook een joodse extremist die de joodse premier vermoordde die een vredesverdrag met Palestijnen had gesloten.
  Je hoeft ook sommige reaguurders hier maar te lezen om te begrijpen dat de haat tegen multi kulti cultuur marxisten zo hoog zit, dat ze agressie tegen die mensen als zelfverdediging zien.
  Verder zijn er in Noorwegen zo weinig moslims, dat hij waarschijnlijk geen aanslag op ze kon plegen. 1.8% is moslim volgens het CIA factbook.
  Deze aanslag heeft net als zoveel aanslagen niets te maken met waar de dader denkt dat het over gaat.
  Die echte reden ligt bijna altijd veel dieper en dichter bij huis in de familiesfeer. Zijn vader de overheidsdienaar had hem verlaten, zijn stiefvader was hem ook gepeerd naar het buitenland. Beiden werkten voor de overheid. Dit levert een hoop werk op voor de overheid. Misschien komt pappie terug.

  surfer [41] reageerde op deze reactie.

 24. @keuleniscool [4]:

  U had nog niet vernomen, dat Breivik helemaal geen geloof heeft maar dat de een of andere ( organisatie) op de dag, voordat zijn pagina van Facebook verwijderd werd, er even snel opgezet heeft dat hij een christen zou zijn?
  Daarvóór stond dat er in het geheel niet op.
  De man koketteert trouwens met de Vrijmetselaars – en orthodoxe christenen willen de Vrijmetselaars nog met geen tang aanraken.

  Shady business, dus.

  Er is meer aan de hand hier, dan op het eerste gezicht lijkt.

  surfer [34] reageerde op deze reactie.

 25. President Breivik?

  Waarom niet? Nelson Mandela pleegde racistische moorden, werd hiervoor berecht en opgesloten. De rest is bekend.

  Motief
  Wat in generaties is opgebouwd wordt door de cultuur Marxisten binnen decennia vernietigd, en ze gaan maar door. Breivik vond dat dat gestopt moest worden. Niets doen was geen optie, je moet doen wat je kunt in het kader van een betere wereld.

  Natuurlijk had hij ook politici af kunnen schieten die het sowieso verdienden om afgeschoten te worden. Maar die oude politici zijn al bijna weg. Hij koos ervoor om de politici van de toekomst uit te schakelen. Door die denkwijze kwam hij ertoe om wegzwemmende kinderen door hun kop te schieten. Voor hem waren het geen kinderen maar jonge politici, kleine monsters.

  pcrs [31] reageerde op deze reactie.

 26. 9/11 = 9+1+1=11 (inside job)

  22/7-11 = 2+2=7=11

  22/7-11 = 22+7=29 =2+9=11

  De bom ging af om 3.26 pm 3+2+6=11

  560 jeugdige leden op het eiland 5+6+0=11
  enz.

Comments are closed.