De constateringen die ik gisteren in dit artikel heb gedaan worden vandaag door Amnesty International bevestigd. Demonstranten werden met een wapenstok op het (achter) hoofd geslagen (dichtbij de hersenstam). Dit is levensgevaarlijk gedrag en hoort thuis in een politiestaat.

Amnesty International roept nogal naïef op tot een onderzoek…..

Een sit-in is een internationaal geaccepteerde vorm van geweldloos verzet waarbij een door de demonstranten als onrechtvaardig geachte opdracht tot het verlaten van het demonstratie gebied wordt beantwoord door het geweldloze op de grond zitten. Gebeurt intussen iedere zondag op het Museumplein.

Het antwoord van de Nederlandse politie tegenover dit geweldloze verzet is al een aantal keren duidelijk in beeld gebracht. Zinloos politie geweld. Zie de filmpjes in dit artikel. Oeps. De video’s van het zogenaamde de-escalerende optreden van de Amsterdamse politie op die dag zijn intussen allemaal verwijderd van youtube, de waarheid in beeld gebracht is mogelijk te confronterend voor de hoeders van de nieuwe “waarheid”. In dit artikel zijn wonder boven wonder de filmpjes niet verwijderd (waarschuwing, laatste filmpje in artikel kan als schokkend worden ervaren).

Het geloof in een rechtstaat van Amnesty is vertederend maar naïef. Het OM heeft te kennen gegeven dat er niemand vervolgd gaat worden voor een van de grootste misdaden van de afgelopen jaren, de toeslagen affaire. Daarmee is de rechtstaat in mijn beperkte visie voor de zoveelste keer dood verklaard. Net als het onderzoek naar het haring eten van Thierry Baudet volgens mijn te beperkte visie een doodsnagel is van het geloof in een rechtvaardig Nederland. Net als de veelbesproken rechtspraak omtrent de avondklok volgens mijn wappie denken een teken aan de wand is. En de veroordeling van Geert Wilders om uitspraken, waar Mark Rutte om daden die tot etnisch profileren hebben aangezet bij gemeenten niet is veroordeeld. Hoe onafhankelijk is het OM? Hoe onafhankelijk zijn de rechters? Zeg me svp dat ik dwaal, zeg me dat het OM en de rechters in NL onafhankelijk zijn. Bewijs dat ik een complotdenkende wappie ben.

16 REACTIES

 1. Hoe ‘onafhankelijk’ rechters zijn hebben wij in de afgelopen weken kunnen zien. Als je een corona-boete wilt aanvechten moet je een half jaar op je beurt wachten. Als de staat snel iets geregeld wil hebben dan regelt een “onafhanklijke rechter” het wel eventjes tussendoor. Met uiteraard een vonnis dat is zoals de staat het wenst.

  Sowieso hoor ik slechte dingen om mij heen over rechtbanken. Over echtscheidingszaken en ondernemingsrecht waar totale willekeur heerst en mensen aan de grillen van een ‘rechter’ zijn overgeleverd.

  Over de praktijken dat de politie agenten in burger in demonstraties stuurt om rellen uit te lokken en mensen voor auto’s te duwen, hoor ik Amnesty dan weer niet. Dit soort praktijken horen thuis in apenlanden waar de maffia of VVD regeert. Niet in een land dat zichzelf een ‘rechtstaat’ noemt.

  Maar wie gaat demonstreren op Museumplein en Malieveld vraagt er om. Dan speel je het spel op hun voorwaarden. Je moet het spelen volgens je eigen regels.

  • Ssowieso is het al compleet achterlijk dat je een vergunning moet aanvragen om te MOGEN demonstreren.
   Als demonstreren een recht is zou daar nooit een vergunning voor mogen bestaan.
   Maar hoef je alleen maar iets te claimen wat toch al jou recht was.
   Door die vergunning ga je dus automatisch akkoord met de regels die zij opstellen om te mogen demonstreren.

  • Wanneer snappen mensen het nou eens: NEDERLAND is geen rechtstaat maar een APENKONINKRIJK.
   De politiek correcte elite heerst en verdeelt en voor de schijn mogen wij stemmen wie ons onderdrukt, indoctrineert en besteelt.
   Ik snap echt niet waarom we dat Haagse zooitje überhaupt nog gehoorzamen.

  • Volgens de Telegraaf: “Haagse politie na duw van vrouw tegen politiebus: ’Niet de bedoeling’”

   Ehh… ja dat was dus wel de bedoeling maar ze zijn betrapt. Dus moet je snel een verklaring bij elkaar liegen.
   Het valt mij mee dat Putin niet de schuld kreeg. Er staat een Russische ambassade in Den Haag en voor je het weet springen de trollen uit de bomen.

  • Dat denk ik ook. Zou D66 de grootste partij worden onder de brief-stemmers?

   Stalin (D66 Rusland) zei al: “Het gaat er niet om wat de mensen stemmen, het gaat er om wie de stemmen telt”.

  • Kennelijk veel stemmers op deugpartij D66 verwacht die de mist ingingen. Daarom was dat filmpje met Jan Terlouw van D66 om te laten zien hoe je moest briefstemmen.
   Gezien de media promotie van nagenoeg alleen Sigrid Kaag wordt het Nederlandse volk geïndoctrineerd om D66 te stemmen; met dank aan de 1 miljoen van een miljonair om die promotie te betalen.
   Dit zijn geen verkiezingen meer met gelijke kansen, maar nou hoor je D66 niet meer.

  • De verandering waar jij het over hebt is omdat er voor veel mensen blijkbaar iets onlogisch in het systeem zat.
   Waardoor ze, of er niet op letten, niet goed lezen of het vergeten, om de stempas in een andere envelop te stoppen dan het stembiljet.
   Lijkt mij alleen maar gunstig om zo meer geldige stemmen binnen te krijgen.
   Dat het dan ook bekend is wie waar op gestemd heeft is een ander probleem.
   En we hebben het hier over ouderen die hoofdzakelijk op deze manier stemmen.
   En of daar nou de stemmers van D66 bij zitten, betwijfel ik.
   Meestal stemmen ouderen op de partijen waarop ze al jaren stemmen zo als PVDA, CDA uit een soort van traditie.
   En niet zo zeer op partijen die alles willen omgooien of drastisch iets willen veranderen.

  • Alles waarover je klaagt wordt toch terzijde gelegd in dit apenkoninkrijk. Bespaar je de moeite en boycot en saboteer elke maatregel waar jet het niet mee eens bent, is mijn houding.

 2. Graag bovenstaande massaal delen,

  Twitter, Youtube, Whatsapp, websites,…
  Alles wat maar mogelijk is.

  Te pas en onpas procedures aanpassen tijdens de verkiezingen kan echt niet!!!!

  • “Te pas en onpas procedures aanpassen tijdens de verkiezingen kan echt niet!!!!”

   Overdrijven is ook een vak op zich blijkt wel weer.
   Voor zo ver ik mij kan herinneren is het dit jaar voor het eerst dat er een wijziging heeft plaats gevonden.
   Door stemmen via de post mogelijk te maken.
   En daar verder een reparaties in hebben aangebracht.

   • Je kan het aanpassen, als het uitkomt.
    Hiermee kun je richting wijzigen, tijdens een proces.

   • Misschien hadden ze er wat beter over moet nadenken of de manier van stemmen via de post wel voor iedereen even begrijpelijk zou zijn.
    Mij leek me de manier hoe het bedacht was nou ook weer niet zo vreselijk moeilijk.
    Maar dat blijkt toch iets moeilijker te zijn voor vele dan ze verwacht hadden.
    Maar ja, ik ben niet iedereen. En dat is aangepast.
    Wel of niet terecht is weer een ander verhaal.
    Het stemgeheim is hiermee verdwenen door de aanpassing.
    Dus het klopt nog niet helemaal. Wellicht bedenken ze daar nog wat voor.

 3. We laten het zelf gebeuren. Demonstreren is vragen aan de huidige dictators of ze als je blieft hun beleid willen veranderen. Dat gaat niet gebeuren. Ze gebruiken enkel MSM om de gelovigen enkel om te overtuigen hoe slecht mensen zijn die zich tegen hun beleid keren.

  Vorm groepen van mensen die tegen dit beleid zijn. Mensen die in vrijheid samenwerken, elkaar ondersteunen en helpen met hun kennis, hun kunde en hun talent. Dan wordt 1+1 3. Dan zal creativiteit zegevieren over alle problemen. Want dat is het probleem van elke dictatuur. Ze slaan de creativiteit dood in mensen, omdat dat nieuw en onbekend is, zich niet aan hun starre denken, wetten en regels houdt.

  Jullie kennen vast meer mensen die niet achter deze dictators staan. Verenig je en vorm je eigen samenleving. Een parallelle samenleving. Het is werkelijk een verademing in deze wereld om met gelijkgestemden samen te leven.

Comments are closed.