Onderwerpen behandeld door de Gatesfoundation worden geregeld opgepakt door beleidsmakers. Vandaar dat het goed is deze site in de gaten te houden. Om te zien wat er straks op ons af kan komen. Een speerpunt van de gatesfoundation zijn vaccins. De terugkeer van polio in landen waar het was uitgeroeid heeft nu haar aandacht (bron). Ik citeer het artikel:

In juni werd een man met een beruchte vorm van verlamming opgenomen in een ziekenhuis in de staat New York – het eerste geval van polio dat in bijna tien jaar in de VS werd ontdekt. Dit jaar werden er ook sporen van het poliovirus gevonden in afvalwater in New York, Londen en Israël, wat bewijst dat het zijn weg terug heeft gevonden naar plaatsen waar het eerder werd geëlimineerd. …

…. Dat is anders dan een van een vaccin afgeleide stam, zoals degene die naar verluidt de man in New York heeft besmet. Deze stammen zijn verbonden met orale poliovaccins (OPV’s), die voor veel landen een belangrijk hulpmiddel zijn in de strijd tegen polio en zijn gemaakt van een verzwakte vorm van het virus….. de enige juiste manier om vaccin-afgeleide virussen te stoppen, is betere vaccinatie, niet het stoppen van het gebruik van vaccins.

Er worden op de site successen geclaimed: Er waren 30 jaar geleden drie soorten wilde poliovirussen en twee daarvan zijn uitgeroeid. Ik zeg graag dat de wereld 1,67 menselijke ziekteverwekkers heeft uitgeroeid – pokken en tweederde van polio. Dit zijn echt geweldige prestaties.

Er is ook een nieuw generatie polio vaccin: In 2021 begonnen veel landen een veelbelovend hulpmiddel te gebruiken: een oraal poliovaccin van de volgende generatie, nOPV2 genaamd. …. Nu wordt het in 22 landen gebruikt en de gegevens zien er veelbelovend uit. Het zal een essentieel onderdeel zijn van de strategie om polio uit te roeien.

Ik raad u aan het hele artikel te lezen.

Einde vertaalde tekst van de gatesfoundation

Situatie Nederland

In Nederland zorgt het RIVM voor ons en is er het rijksvaccinatie programma:

Het rijksvaccinatieprogramma beschermt ons tegen alle drie de poliovarianten terwijl er volgens de gatesfoundation al twee zijn uitgeroeid. Vreemd? Of toch niet? Wat is de logica om te vaccineren voor uitgeroeide varianten? Is dit wetenschappelijk?

Het lijkt erop dat men geen doelmatigheidstoets uitvoert en gewoon doorgaat zoals vroeger. Zo adviseert het RIVM nog steeds tetanus injecties bij open wondjes, iets dat volgens dit vrijspreker artikel waarschijnlijk ook niet langer de doelmatigheidstoets kan weerstaan.

Komen we van vaccins af?

Ik citeer de gatesfoundation: Dat is anders dan een van een vaccin afgeleide stam, zoals degene die naar verluidt de man in New York heeft besmet. Deze stammen zijn verbonden met orale poliovaccins (OPV’s), die voor veel landen een belangrijk hulpmiddel zijn in de strijd tegen polio en zijn gemaakt van een verzwakte vorm van het virus….. de enige juiste manier om vaccin-afgeleide virussen te stoppen, is betere vaccinatie, niet het stoppen van het gebruik van vaccins

Dit lijkt een oproep tot eeuwigdurende vaccinatie.

Daarnaast zie ik in Nederland een politieke dan wel bestuurlijke onmacht om bijvoorbeeld tetanus injecties af te voeren terwijl deze niet doelmatig zijn. En dat men vaccineert voor twee poliovarianten terwijl deze al zijn uitgeroeid.

De toekomst?

Er zijn wijzigingen in de structuur van de WHO doorgevoerd en onder meer gewijzigde definities van wat een pandemie is. Dit proces resulteert in meer en meer drang naar vaccins. Herinnert u zich de Mexicaanse Griep nog? Er lijkt thans een drang te zijn om varianten van het pokkenvaccin breder in te zetten. Voor apenpokken is een gezondheidscrisis uitgeroepen terwijl dat nauwelijks dodelijk is. Bij een enkel busongeval in Marokko zijn waarschijnlijk meer mensen gestorven dan bij de hele apenpokken crisis tot nu toe. En het behandelde artikel van de gatesfoundation attendeert beleidsmakers op de wenselijkheid van een aanstaande polio vaccinatiecampagne in de Verenigde Staten. Vaccins zijn big business. De kosten van het rijksvaccinatieprogramma (zonder covid vaccins) bedroegen in het verleden in Nederland 533 euro per kind. Door nu ook te kijken naar vaccins voor volwassenen kan big pharma nog veel meer verdienen. En volgens De Andere Krant is het Spaanse Griep virus door wetenschappers weer tot leven gewekt. Benieuwd wat dat gaat brengen en of dit virus deze keer wel in het lab blijft en niet ontsnapt….

We leven in interessante tijden

16 REACTIES

 1. Dat ziektes terugkomen is niet zo vreemd. Er zijn bijna 8 miljard mensen op de wereld, waarvan een groot gedeelte in steden leeft. Daarnaast reist de mens heel veel, en dus ziektes reizen mee.
  De mens heeft een omgeving geschapen en de condities gecreëerd waardoor ziektes meer kans krijgen om zich te verspreiden.
  Heel belangrijk, de veestapel speelt ook een hele grote rol in ziektes. De beesten worden volgepompt met medicijnen om ziektes tegen te houden of het wordt gebruikt als groeimiddel.
  Hoe dan ook bacteriën en virussen gaan niet weg. Erger nog, zij zullen ons overleven.

   • Dat moeten mensen, zeker de ‘wappies’ zich echt eens inprenten. Velen hebben het gelezen en weten dat ‘virus’ onzinnig concept is, maar blijven er toch over praten, omdat ze graag bij de grotere groep ‘wappies’ willen horen en niet de fundamentele keuze maken niet in virussen te geloven. Besef, dat ook al weet je, dat ‘virussen’ niet bestaan, iedere keer wanneer je toch een uitspraak doet, waarin ze wel bestaan, je jezelf weer de andere kant op programmeert.

    Wat ook speelt, is dat velen er veel tijd in steken en dat door het virusgeloof op te geven, heel veel afvalt van de artikelen en filmpjes. Pierre Capel en Maurice de Hond hebben je dan weinig te vertellen. De Bijbel parafraserend is het ware cojonanarratief niets anders te weten dan ‘virussen’ en deze niet bestaand.

    ‘Infecties’ krijg je door een disbalans in voeding, slaap, door het doormaken van stress, schrik, angst, kou eventueel, maar zeker geen onbewezen micro-organisme.

   • Ik zit er een beetje tussenin. De vernietiging van diverse Indiaanse stammen door het uitdelen van dekens van polio- en pokkenpatienten, evenals een aantal andere besmettelijke ziektes is goed gedocumenteerd, ook in de overlevering van diverse stammen.
    Besmettelijke ziektes bestaan, niks nieuws daar. Roodvonk, mazelen, waterpokken, vroeger lieten we bij een uitbraak kinderen zsm besmetten om ze er weer snel overheen te laten komen.
    Alleen deel ik niet het vertrouwen in vaccins. De stelling dat ziektes daardoor zijn uitgeroeid is discutabel; het aantal gevallen was al decennialang dalend, voornamelijk door de verbetering en invoering van goede riolering en stromend water en verbeterde hygiene. De bijwerkingen van vaccins worden ook vaak ontkend.

   • Dat van die uitroeiing van Indianen door “biologische oorlogsvoering” is al eens weerlegd door Stefan Molyneux. “goed gedocumenteerd” betekent helemaal niets meer. Als ik me zijn video goed herinner zijn de besmettingstheorie en ontdekking van bacterieen en “virussen” pas honderden jaren later gedaan.

 2. Grappig:

  Dus als men ziek is dan zou men een ander kunnen ziek maken.

  Wie gelooft daar nu nog in na alle fraude?

  Voor mij is het allemaal veel simpeler: als men teveel vergif binnen krijgt, dan wordt men ziek want men moet ontgiften.

  Blijf dus pillen, spuiten enzovoorts pakken, het zal u helpen.

  What a joke 😉

  • Hoe gezond is al de voeding nog die ze ons verkopen.
   Vrijwel het meeste wat ze verkopen komt uit allerlei wazige landen waar ze nou niet bepaald zuinig zijn met allerlei bestrijding middelen en hormonen troep wat ze dieren allemaal inspuiten om de omzet te vergroten.
   Troep die hier al jaren min of meer op de zwarte lijst staat gebruiken ze elders nog steeds gretig.
   De A kwaliteit wat ze hier verbouwen verkopen ze aan het buitenland en importeren de troep.
   Dat is wat ze ons verkopen.
   En je dan maar afvragen waarom er toch zoveel ziek worden of overal kanker krijgen.
   Maar echt een keuze hebben we niet meer in het aanbod dus vreten we het maar.
   Nog los van wat er allemaal tegenwoordig aan gif in het water zit die ze er nooit meer uitkrijgen.
   Zelfs voedsel uit je eigen tuin is niet meer betrouwbaar omdat er ergens in de buurt 1 of andere chemische fabriek blijkt te staan die al jaren troep stort in de sloot waarmee jij je plantjes probeert te voeden.

 3. ik constateer dat er behalve Karel2 een reeks gestoorden reageren.
  ik heb hier niets meer te zoeken. Doei.

 4. Er is nog nooit geen enkel virus aangetoont en dat zal ook nooit gebeuren het is een mythe..
  dr. Stefan Lanka legt het haarfijn uit en onderbouwt zijn bevindingen.
  Stefan Lanka: Biology as it is not – Refutation of genetics, virology and cell theory
  https://www.bitchute.com/video/eEbhjGNmYeHI/
  En verder: Besmettingsmythe, waarom virussen niet de oorzaak van ziekte kunnen zijn
  https://www.dlmplus.nl/2022/08/26/besmettingsmythe-waarom-virussen-niet-de-oorzaak-van-ziekte-kunnen-zijn/

 5. Excuus , – het moest zijn – Er is nog nooit een virus aangetoond…

Comments are closed.