Wat een asociale ouders. Ze willen niet dat hun zonen in het leger gaan dienen! Ze maken zich zelfs deels schuldig aan opruiing:

Nee, mijn zonen krijgen jullie niet,
Ik zal ze leren ongehoorzaam te zijn
Ik zal ze weerstand en onbuigzaamheid leren
… en tegen bevelen te rebelleren
En niet te buigen voor de overheid
Ik zal ze leren hun eigen weg te gaan
Voor geen enkel poppetje, geen wereldgerechtshof
… dan alleen voor zichzelf verantwoording af te leggen
Nee, mijn zonen krijgen jullie niet

Schandalig dit!

52 REACTIES

 1. WO-III the
  WO-I & WO-II revisted
  And the winner is …
  de herbewappening is begonnen en waarschijnlijk zijn de (klein)-zonen de onderdrukking de beinvloeding van buitenaf , het 2 + 4 verdrag, zat.

  • Kijk maar uit met je kippenvel. Gain-of-function stam van vogelgriepvirus is in circulatie en ze zijn al aan het PCR’en

  • Si vis pacem, para bellum is een spreekwoord in het Latijn en betekent: als je vrede wilt, bereid je dan voor op oorlog.

   • klopt, en dan moet je vooral kiezen voor defensieve wapens, enige aanvalswapens horen er wel bij, maar je leger moet vooral defensief zijn, dus bijvoorbeeld luchtverdediging in plaats van stealth F35’s die kernbommen kunnen afwerpen zoals we nu kunnen in Nederland (NB wij kunnen die wapens op Volkel naar het schijnt niet op scherp zetten, zijn daar afhankelijk van de VS)

   • Mee eens

    Je kan niet zonder vorm van defensie

    Maar dit moet dan daadwerkelijk defensief zijn

   • Een grote atoombom in het midden van NL neerzetten en die bij een vijandige inval laten ontploffen. Meer heb je niet nodig. Niemand heeft wat aan een radio actief gat in de grond.

   • Vertel eens Nayo, wat is precies ‘defensief’ in jouw beleving? Uit de gaskamer proberen te ontsnappen als het gas naar binnen stroomt?

  • Defensie is dat je wapens hebt die gebaseerd zijn op een aanval afweren

   Defensie is het je niet bemoeien met andere landen, om ze te “emanciperen” via je interventie politiek

 2. ‘mijn zonen krijgen jullie niet’

  Volgens mij maakt dat geen enkele indruk op de globalisten.

 3. Haal even diep adem…
  “Nein, meine Söhne geb’ ich nicht”. Is een liedtje van pacifistisch Duitse songwriter Reinhard Mey geschreven in 1986. Samen met zijn communistische ouders verhuisden hij naar Oost-Berlijn rond 1960. Waar hij is opgegroeid in het “fantastische” communistische leven. Je kent het wel “gebroken geweertje” partij e.d. en die eeuwige “anti-oorlog” kreet.
  Zitten/komen allemaal in/uit die communistische hoek.

  En dan hebben we “Ob’s stürmt oder schneit”
  https://www.youtube.com/watch?v=i6gGMrchIDI
  Hoe ver zijn ze gevallen…

  En dan hebben we ook:
  The 400 plus Fightin’ Texas Aggie Band First halftime drill of 2023. The Aggie Military Marching Band (Texas A&M University) is phenomenal! The precision is amazing. And the Aggie football team defeated the New Mexico Lobos 52 – 10.
  https://www.youtube.com/watch?v=J7E0Bb-7xwU

  • *** Zitten/komen allemaal in/uit die communistische hoek. ***
   Nou en? Noam Chomsky heeft net als bijvoorbeeld Domela Nieuwenhuis hele ware dingen gezegd (naast natuurlijk een aantal zaken waar ik het niet echt mee eens ben). Als iemand ergens heel raak dingen beschrijft en ik ben het op andere gronden niet met hem eens, dan heb ik geen probleem om hem voor hetgene waar ik hem kan vinden te complimenteren of aan te halen.

   • Gedurende de tweede helft van de twintigste eeuw is alles versmald tot een kinderachtige links-rechts vijandschap, een versmalling en verarming door het uniformerende effect van de volwassen kindercrèche van het democratisch geestelijk communisme.

   • Aangezien marxisme en anarchisme (de twee grote linkse filosofieën) zo’n enorme stempel gedrukt hebben op de geschiedenis, moet je ze haast wel onderzoeken/begrijpen

    Zelfs al ben je het er 100 procent mee oneens.

    Laatst sprak ik iemand die extreem rechts is. Ik ben het met ongeveer alles wat hij zegt oneens. Maar ik snap nu wel beter waar hij vandaan komt en wat hem drijft. Hoe je zo’n soort wereldbeeld ontwikkeld, hoe je in zo’n nazi sekte terecht komt

   • Interview with Domela Nieuwenhuis, By Keir Hardie..

    https://www.marxists.org/archive/nieuwenhuis/1896/keir-interview.htm

    “Nee ; Ik ben geen anarchist, maar een vrije communist, in tegenstelling tot de staatssocialist. Ik ben helemaal voor vrijheid en vrees dat onder het staatssocialisme het individu beroofd zou worden van de vrijheid die ik zo hoog waardeer.
    ‘Ben jij een anarchist, Domela, of heb je jezelf ooit zo genoemd?’

    Waarom al die aandacht, met deze bewezen communisten?

  • Chomsky hing altijd een anarcho syndicalisme aan

   Alleen betekend syndicalisme in de 20ste eeuw niet zoveel meer. In de vorige eeuw had het syndicalisme een enorme kracht en was het vaak de kern van zowel linkse als rechtse mobilisatie

   Chomsky schrijft heel informatief over geopolitiek en Amerikaans interventiebeleid

   • Ik geloof dat Bertrand Russell, het grote voorbeeld van Chomsky, ook syndicalisme aanhing. Het grote probleem is dat alles de richting van sociaal-democratie op is gegaan, dus staatssocialisme. Dat geeft te denken over de zogenaamde liefde voor vrijheid van democraat-mens.

    Russell beschreef ook de klimaatleugen. Hij filosofeerde dat als je hem een leger propagandisten zou geven, dat het mogelijk zou zijn om iedereen wijs te maken dat water bevriest als het wordt verwarmd, en gaat koken als het wordt gekoeld. D.w.z. dat niemand daar echt in zou geloven, maar dat het een heilig credo zou worden waar niet aan getornd mag worden. Dat die leugen in leven zou worden gehouden op basis van interesses van de macht. Op precies die wijze heeft men de grote leugen van C02 gestuurde opwarming van de aarde in het leven gebracht.
    De psychologie van de klimaatleugen is dan weer gebaseerd op de leugenpsychologie van de westerse samenleving waar iedereen zich beter voordoet dan hij is, iedereen wil zogenaamd de wereld verbeteren. Dat lijdt dan weer tot een massale leugenpsychose waar men zichzelf zelfs zo groot voordoet dat men zogenaamd de hele aarde wil redden. Dat is een typisch westers product van de leugenmentaliteit die collectief in stand wordt gehouden.

   • Norman Finkelstein, de joodse schrijver en activist die zich inzet voor Gaza en een aantal boeken heeft geschreven, o.a. The Holocaust Industrie, en die daarvoor een ban heeft gekregen van Israël, is ook weer een geestelijk nazaat van Chomsky (gestudeerd onder Chomsky). Iemand uit de linkse hoek van de oude garde zeg maar, die niks kunnen met het huidige links, en zwaar teleurgesteld zijn.
    In een interview noemde hij laatst Ursula von der Leyen een ‘Nazi-princess’.

   • Ik heb Russel nooit zo bestudeerd

    Ja, na de Spaanse burgeroorlog is het syndicalisme min of meer ten onder gegaan.

    Het had destijds miljoenen volgelingen. Maar het verliep ook niet heel soepel hoor. Het probleem met het anarcho syndicalisme was dat al de bedrijven dus autonoom waren en zelfbesturend, met een democratisch gekozen management. Maar de bedrijven waren ook concurrenten van elkaar. Waardoor het door syndicalisten gewenste socialisme toch niet tot stand kwam. Maar ze wilde ook weer geen top down beleid

    Het had dus ook een rechtse/nationalistische variant, waar je moderne anarchisten nooit over hoort. Omdat ze het daar niet over willen hebben. Fascisten gebruikten het ook als basis

    Het huidige links bestaat ook niet echt.

    De SP was altijd nog relatief consistent en min of meer klassiek marxistisch

    Maar voor de rest werd links helemaal opgeslokt door neoliberalisme en door woke.

    Ik denk dat veel klassiek linkse en pacifistische mensen dan maar naar de FVD zijn overgelopen, maar zich daar ook niet thuis voelen.

   • Over die holocaust

    Omdat de holocaust is gebeurt, is men nu vaak van mening dat ‘de joden nog iets in te halen hebben’.

    Zij zijn vervolgd en hebben nu het recht om een plekje op te eisen

    Een heel bizarre manier van denken. Het lijkt een beetje op wat sommige wokies zeggen. Dat zwarten ‘nog iets in te halen hebben’ en dus niet goed om hoeven te gaan met witte mensen.

    Als je kritiek hebt op een jood, dan moet je wel ‘een nazi’ zijn. Want hoe kan je anders kritiek hebben op een jood? Als je kritiek hebt op Israël, dan wil je vast ‘alle joden vergassen’. Zover het niveau van de Ja21 en BVNL achterban

   • “veel klassiek linkse en pacifistische mensen dan maar naar de FVD zijn overgelopen”

    Ja, vandaar de term ‘orphaned leftist’.

   • “Als je kritiek hebt op een jood, dan moet je wel ‘een nazi’ zijn.”

    De schrijver Norman Finkelstein is een joodse schrijver. Er zijn plenty joodse schrijvers die kritiek hebben op Israël. Die worden dan als ‘zelfhatende’ joden neergezet, feitelijk zijn het humanistische joden.
    De essentie van het boek ‘The Holocaust Industry’ gaat over het feit dat de Holocaust gigantisch financieel wordt uitgebuit, waar bijvoorbeeld een aantal joden druk op Zwitserse banken uitoefenden, chantage met antisemitisme, en er zo met vele miljoenen vandoor gingen waar ze geen recht op hadden, en dat onder zichzelf verdeelden. Zo was er ook een joodse bank in Israël waar op een gegeven moment al het geld en waardevolle bezittingen uit alle kluizen waren verdwenen, en de oorspronkelijk joodse bezitters gedupeerd waren.

    In ieder geval, als je werkelijk iets van Israël wilt weten, dan moet je bij kritische joodse schrijvers zijn. Alle westerse niet joden hebben bijna allemaal op de een of andere manier een moreel chanterende politieagent in hun hoofd.
    Het grappige is dat onder joodse schrijvers er veel meer vrijheid is dan onder niet joden. Die joodse schrijvers worden dan door brave westerse niet joden afgebrand en verstoten.

    Nederland is wat dat betreft infantiel inderdaad.

    BVNL is simplistisch, die weten van niks en papegaaien maar wat na.

   • BVNL Is echt een ramp

    Die van Haga weet echt niet waar hij het over heeft en lult slechts wat clichés na. Prima, maar ga dan niet de politiek in.

    Je kan het met iemand als Baudet eens/oneens zijn, maar hij heeft wel een stevig fundament van kennis. Wat bij Haga geheel ontbreekt.

   • Toch is het zo dat de enige soort democratie die niet tot een tirannie wordt bij Aristoteles draaide op landeigenaren die redelijk recht toe recht aan en relatief simpel van geest waren. Mensen zonder fratsen met een beperkt gezond verstand, dat voorkomt afdwaling, sofisme en allerlei gekkigheid. Dan blijft de politiek beperkt en simpel.
    Het gaat niet altijd om intelligentie, intelligentie kan nogal dwalen en ontsporen…, de menselijke intelligentie wordt gigantisch overschat. De over-complexe mens bouwt tirannieke over-complexe systemen, bouwwerken die steeds meer kunstmatig gestut moeten worden, steeds meer verlammend en disfunctioneel, en uiteindelijk in elkaar donderen.

   • Dus, met andere woorden, ik kan de recht door zee eenvoud van van Haga wel waarderen. Alleen op het punt Israël/joden is hij van het pad. Dat heeft ook te maken met de ziekte die moraliteit heet, en de macht van de zionistische/joodse propaganda machine.

  • https://www.youtube.com/watch?v=dwyRv4v-J0U&t=1006s

   Syndicalisme en Sorel zijn wel de moeite waard om te bestuderen

   Georges Eugène Sorel was een Frans filosoof en theoreticus van het revolutionair syndicalisme. Hij werd vooral bekend vanwege zijn verdediging van het gebruik van geweld en zijn idee van de kracht van de mythe in het leven van mensen dat zowel marxisten als fascisten inspireerde.

   • “Syndicalisme en Sorel zijn wel de moeite waard om te bestuderen ”

    Tegenwoordig is dat niet goed genoeg meer, je moet de planeet willen redden, de hele natuur, de mensheid en ‘alle leven op aarde’ redden. Alle idealen zijn geconvergeerd tot de grootst mogelijke schaal, tot een goedheidspsychose van de grootst mogelijke schaal, dat levert veel meer prestige op.

   • De wereld redden, was al het communistische project in de vorige eeuw

    Een wereldregering installeren

    Dit lukte alleen niet, want communistische staten beconcurreerde elkaar. Joegoslavië tegenover Rusland, China tegenover Rusland etc

    Anarcho syndicalisme had meer een regionale focus. En de rechtse syndicalisten richtte zich op de natie, als sociale eenheid

    Ik pleit ook meer voor de kleine schaal. Nationale verandering, boven internationale verandering. SP en FVD boven VOLT

   • “De wereld redden, was al het communistische project in de vorige eeuw”

    Dat ging om het proletariaat, niet om iedereen, vandaar dat er zoveel doden vielen…. Het communistisch project vond ook geen aansluiting in de hele wereld. De huidige goeddoen psychose gaat om de hele aarde en ‘alle leven op aarde’. Het is weer typisch een westers product (net zoals het communisme).

  • Wat is dit nou weer voor n kwatsch? Reinhard Mey is opgegroeid in west Berlijn. Een beetje links zoals vrijwel alle artiesten, maar niet naïef links, zoals deze tekst bewijst.

  • Tichmann

   Vrij communisme is een ander woord voor anarchisme

   De anarchisten als Malatesta noemde zich zo. Omdat ze naast staatloosheid uitgingen van kleinschalig, regionaal, vrijwillig communisme

   Inderdaad heel verwarrend en een onzinnige manier van taalgebruik

 4. En er is meer… “Nein, meine Söhne geb’ ich nicht”?
  In Amerika is het een ere, om het land te dienen…

  https://www.youtube.com/watch?v=R9WOU5xWvpU

  De meer dan 400 Fightin’ Texas Aggie Band Halftime Drill ter ere van alle Amerikaanse militaire Veteranen en ter ere van Aggies, die de eed hebben afgelegd om Amerika te dienen. De Aggie Military Marching Band is een absoluut American treasure! Dit werd gefilmd op 11 november 2023.

 5. De VS zijn een welvarend land. De volgende vraag is altijd wat je met die welvaart gaat doen. Je kunt net als christelijk Europa prachtige kathedralen, beeldhouwwerken, schilderijen en muziek maken, je kunt mensen uitstekend openbaar vervoer vrijwel gratis aanbieden, en andere zogenaamde publieke goederen (die geen publieke goederen zijn, ik weet het). En je kunt net als de VS heel veel, hele grote en hele gemene wapens kopen waarmee je andere mensen kunt bedreigen en van tijd tot tijd een paar eeuwen terug in de tijd bombarderen. Die laatste variant is nu niet bepaald volgens het libertarische dogma dat we NAP noemen. Waarmee is aangetoond dat de VS, die ooit wel klassiek-liberaal zijn begonnen, geaberreerd zijn tot een warfare state. Heel vreemd dat er zelfverklaarde libertariers zijn die daar toch enthousiast voor worden.

  • Is het een welvarend land? Voor wie is die welvaart? Wie produceert die welvaart?

   Als je beelden van het huidige Amerika ziet, zie je een soort derdewereldland, met sloppenwijken waar junks liggen.

   De paar miljardairs halen het gemiddelde salaris omhoog. Maar dat geeft dus een vertekend beeld. Deze miljardairs geven verders niets om Amerika en zijn wereldburgers.

   Amerika is welvarend, door die interventiepolitiek. Ze dwingen met geweld en oorlog hun belangen af. Want ze produceren verder helemaal niets

   • Correctie

    De welvaart die ze accumuleren, komt door de interventiepolitiek en de geopolitieke zetten

    Deze welvaart komt alleen niet terecht bij de bevolking, maar bij een paar ‘ondernemers’. Die dan zogenaamd in ieders belang zijn. Dat niet zo is, maar wat mensen wel geloven

  • We mogen eigenlijk blij zijn dat we in Europa leven en niet in Amerika

   Europa is de bakermat van de beschaving, Amerika staat voor de afbraak van beschaving. En de vernietiging van andermans beschaving

   Amerika is het downsyndroom broertje van Europa

   De volgende generatie Europese politici moet zich niet meer spiegelen aan Amerika. En niet meer de Amerikaanse oorlogen uitvoeren. Laat ze het lekker zelf uitzoeken

   • “Europa is de bakermat van de beschaving (Alle oorlogen zijn begonnen in Europa, inlc Vietnam, de rest is gewoon onzin) Amerika staat voor de afbraak van beschaving. En de vernietiging van andermans beschaving. Amerika is het downsyndroom broertje van Europa?” Zegt het manneke, zonder geld in zijn knip.

    Dit zal misschien als een verrassing komen voor vele, maar de VS staat op de eerste plaats in vele gebieden.

    Waar is Amerika het beste (#1) in ter wereld?
    1 Burgerlijke vrijheden.
    2 Economie.
    3 Onderwijs.
    4 Milieu.
    5 Globalisering.
    6 Gezondheidszorg.
    7 Vrede.
    8 Politiek.
    9 Ruimtevaart.
    10 Militaire macht.
    11 Muziek industrie.
    12 Film industrie.
    11 Economisch concurrentievermogen.
    12 Productiviteit.
    13 Oudste Grondwet van de wereld.
    En vergeet niet dat vanaf 2024 hebben de Verenigde Staten de meeste supercomputers op de lijst, met 171 machines. De Verenigde Staten hebben de hoogste totale rekenkracht met 3.652 Petaflops Rmax.
    Eén exaflop is een prestatiemaatstaf voor een supercomputer die ten minste one quintillion floating point operations per second kan berekenen.
    En het beste pensioen en meest uitbetaalde pensioen ter wereld.
    Iedereen kan zelf uitmaken op welke leeftijd je met pensioen kan gaan.
    Je kan ook met pensioen gaan, en blijven werken.
    Als een vrouw een lagere SSI uitkering krijgt, als haar echtgenoot. Bij de dood van haar man, kan ze zijn hogere pensioen overnemen.
    Aanpassing van de kosten van levensonderhoud (cost of living adjustment (COLA): De SSI voor meer dan 71 miljoen Amerikanen zullen in 2024 met 3,2 procent stijgen.
    En in 32 staten is het belasting vrij.

    Normale 100% SSI uitkering is op 66.5 jaar leeftijd. Als je bv op 62-jarige leeftijd met pensioen wil gaan, een uitkering krijgt een verlagen van een maandelijkse uitkering met -30% tot $ 1.400, om rekening te houden met de langere periode dat u een uitkering ontvangt. Deze afname is doorgaans blijvend. Als u ervoor kiest om uw uitkering uit te stellen tot de leeftijd van 70 jaar, verhoogt u uw maandelijkse uitkering tot $ 2.480 (130%) (Dit is gebaseerd op een gemiddelde inkomsten.)
    Er zijn vele met hoge inkomsten die $3400+ p/maand uitbetaald krijgen.
    Er is veel meer, dit is in het kort…

  • 1 Burgerlijke vrijheden.

   De halve bevolking zit in de gevangenis

   2 Economie.

   Neoliberale dystopie, die aan het instorten is

   3 Onderwijs.

   Hersenspoeling, kinderen blind patriottistisch maken, zodat ze gehoorzamen

   4 Milieu.

   Amerikanen verpesten het milieu, omdat ze slechts om korte termijn winst geven

   5 Globalisering

   Via het WEF ?

   Wie zegt dat we zitten te wachten op je globalisering ? Zowel links als het FVD zitten niet te wachten op je Amerikaanse globalisering

   6 Gezondheidszorg.

   Mensen in Amerika liggen weg te rotten in de straten en worden blijkbaar niet geholpen

   7 Vrede.

   Amerika staat voor vrede ? Dit is een grapje, toch ?

   8 Politiek.

   Een systeem van twee partijen. Die min of meer hetzelfde zijn en bekostigd worden door het grote geld

   9 Ruimtevaart.

   Dat zal wel, who cares

   10 Militaire macht.

   Waarmee ze de hele wereld terroriseren

   11 Muziek industrie

   Luister jij graag 50 cent ? Ben jij een jongen van twaalf ?

   12 Film industrie.

   Actiehelden Films voor mensen met een laag IQ

   11 Economisch concurrentievermogen.

   Via interventiepolitiek en imperialisme

   12 Productiviteit.

   Ook wel: wageslavery

   13 Oudste Grondwet van de wereld.

   Waar ze niet zoveel mee doen en die ze negeren als het ze uitkomt

   Ik loop vaak te kankeren op Nederland. Maar we mogen toch blij zijn dat we hier wonen en niet in Amerikkka

 6. Ik denk dat de Nederlanders maar al te graag hun zonen de dood in jagen, in naam van ‘het vaderland’ en ‘onze leiders’

  En ik denk dat die zonen zullen zeggen: regels zijn regels, ik moet nu nou eenmaal op een landmijn gaan stappen

  ‘Paternotte zegt het niet voor niets’

  • klopt, met de nodige subtiele propaganda gaat men mee ben ik bang, zagen we ook met covid, wat achteraf gezien redelijk onschuldig was, nu wordt er gedobbeld om een oorlog met een kernmacht

  • Het boeit me eigenlijk niets, als ze zelf die oorlog in stappen

   Als ik er maar geen last van heb

   Vrij egoïstisch, maar ik heb niet het gevoel dat ik de mensen kan bereiken. Dus ze moeten het maar uitzoeken. Ga maar lekker op een landmijn lopen dan, met je patriottistische hoofd. Eerst een nieuw booster prikjes en dan met je mondkapje op richting Oekraine (want het moet wel veilig gebeuren, je wilt niemand besmetten)

   Immigratie is voor nu een heel relevant thema. Waar ‘de fuck’ kunnen we heen, voordat het uit de hand loopt ?

 7. Komt er nog een dag dat de EU gaat stemmen of Europa onder een Russische of Amerikaanse vlag verder gaan? Turft u mee?

 8. https://www.youtube.com/watch?v=Y-BQtBqtido

  Here are the young men, the weight on their shoulders
  Here are the young men, well where have they been?
  We knocked on the doors of Hell’s darker chamber
  Pushed to the limit, we dragged ourselves in
  Watched from the wings as the scenes were replaying
  We saw ourselves now as we never had seen

  Portrayal of the trauma and degeneration
  The sorrows we suffered and never were free

  Where have they been?
  Where have they been?
  Where have they been?
  Where have they been?

  Weary inside, now our heart’s lost forever
  Can’t replace the fear, or the thrill of the chase
  Each ritual showed up the door for our wanderings
  Open then shut, then slammed in our face

  Where have they been?
  Where have they been?
  Where have they been?
  Where have they been?

  Dit nummer raakte me al toen ik op de middelbare school zat

  ‘we saw ourselves now as we never have seen’

  Die zin heb ik toen veel over nagedacht

  De manier waarop oorlog je veranderd, waardoor je jezelf niet meer herkent. Waar je voor dacht te staan, dat heb je allemaal losgelaten in de waanzin

  Het is een escalatie, waarin alle grenzen weggevaagd worden

 9. mooi liedje.

  maar waarom alleen zonen? wat sexistisch. we zijn toch gelijk, dus vrouwen ook leger in.

  verder leuk sentiment, maar als de russen of ander onfris volk aan de deur staan , dan gaan de grenzen dicht en volgt er een klopjacht op dit soort ‘ landverraders’ . Dat is nu in Oekraine gaande.

  dus je moet het wel goed timen, op tijd vertrekken. zie ik nog niet gebeuren, is , zeker met een gezin, een grote stap.

  • Volgens mij heeft NL ook een speciale LGBTI brigade. Dat is iets waar men flauwe grappen over kan maken, maar zij hebben wel hun specialiteiten. Zo zijn er lieden bij die er speciaal in getraind zijn om in het donker op de tast hun weg te vinden, getraind in speciale darkrooms, anderen zijn weer speciaal getraind in afschrikwekkende uitdossingen, en anderen zijn erin getraind om de vijand te verwarren omtrent hun identiteit, weer anderen zijn erin getraind om de vijand te verleiden om tot hun kamp over te gaan. Het vijandelijk leger van de Russen heeft daar nog geen ervaring mee, en Nederland is absoluut koploper in die zaken.

   • Ja man

    de regenboog 🌈 divisie

    Trans commando’s ⚧

    Levensgevaarlijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in