Op 27 juli vieren we feest in Penadexo, de libertarische gemeenschap in NoordWest Spanje. Ter ere van onze patroonheilige Titus Brandsma, in het Spaans Tito, geven we het Festival de Santito (het verkleinwoord van heilige).

We hebben een goed geluidssysteem, de DJ Calvote, wijn, een barbeque, priester, schaars geklede dames en we gaan feesten als echte katholieken dat kunnen. We verwachten de komst van een aantal groepsleden en vrienden die ter plekke kunnen camperen. Voor het eerst in vele decennia zal het dorp Pnadexo weer echt tot leven komen.

Lees ook het eerdere artikel over dit festival

Contact? Vul het contactformulier in of mail eventueel naar vrijspreker@protonmail.com

Zie ook freecommune

Eerdere artikelen in deze serie: XXVI,XXV, XXIV XXIII,XXIIXXIXXXIXXVIIIXVIIXVIXVXIVXIIIXIIXIXIXVIIIVIIVIVIVIIIIII.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in